Krijg je vandaag een discussie met je ouders? Of kom jij een cutie tegen in de sportschool? Check snel jouw horoscoop!

Steenbok, 22 december – 20 januari
Argh! Jij kan die vervelende docent écht niet uitstaan. Probeer toch beleefd te blijven. Uiteindelijk is hij/zij wel degene die jou een cijfer moet geven.

Waterman, 21 januari – 19 februari
Jouw motivatie voor school is een beetje weggezakt, maar het schooljaar is nog niet voorbij. Blijf je best doen! Je wilt wel overgaan natuurlijk.

Vissen, 20 februari – 20 maart
Hmmm… jij twijfelt of je nog in love bent met je bae. Probeer uit te vogelen wat je voelt. Het is niet goed als je hem/haar aan het lijntje houdt.

Ram, 21 maart – 20 april
Je bestie doet een beetje chaggo vandaag. Word hier niet boos om, maar vraag of er iets aan de hand is. Misschien is er wel een reden dat zij niet lekker in haar vel zit.

Stier, 21 april – 21 mei
Yay! Vanavond heb jij die toffe party waar je al zo lang naar uitkijkt. Enne… jouw crush is ook uitgenodigd. Misschien maakt hij/zij vanavond eindelijk een move.

Tweelingen, 22 mei – 20 juni
Een meisje in je klas maakt een nare opmerking. Daar mag je best iets van zeggen. Let er wel op dat het niet uit de hand loopt. It’s not worth your time!

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Pfff… het gaat niet zo goed met jouw cijfers. Misschien is het tijd om bijles te nemen. Dat is vervelend, maar het zal je zeker helpen!

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Je bestie en jij gaan vandaag naar de sportschool. Keep your eyes open! Er kan zomaar een cutie voorbij lopen… 😉

Maagd, 23 augustus – 22 september
Outfitstress! Jij weet nog steeds niet wat je aan moet naar het feestje van vanavond. Vraag aan je zus of aan je bestie of zij nog iets leuks hebben hangen in hun kast.

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Het lijkt steeds beter te gaan op school. Je haalt goede cijfers en je huiswerk maak je netjes af. Goed bezig girl! Zo overleef jij het schooljaar echt wel.

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Oei… de laatste tijd zijn je ouders en jij het over van alles oneens en dat zorgt vaak voor discussies. Probeer het af en toe ook van hun kant te bekijken.

Boogschutter, 23 november – 21 december
Jij bent vandaag super clumsy! Doe voorzichtig en blijf uit de buurt van breekbare spullen.

 

[shoppable_snippet id=1a3d]

Lees ook: