Is vandaag het perfecte moment om een move te maken bij je crush? Of gaat deze dag juist alles mis op liefdesgebied? En wat zeggen de sterren eigenlijk over je schoolprestaties? Je checkt het hier!

Waterman, 21 januari – 20 februari
Je BFF doet geheimzinnig. Jij bent altijd supernieuwsgierig en wilt heel graag weten wat er aan de hand is. Relax! Als de tijd rijp is, vertelt ze je het wel.

Vissen, 21 februari – 20 maart
Je hebt een geheim, die niemand weet. Je zit er best wel erg mee en wilt het graag met iemand delen. Neem iemand in vertrouwen die je goed kent. Dat lucht op!

Ram, 21 maart – 20 april
Een jongen die je nog niet kent, trekt je aandacht. Je wist helemaal niet dat er hotties bij jou in de buurt wonen!

Lees ook: 10 struggles die meiden met lang haar herkennen

Stier, 21 april – 20 mei
Iemand die jij kent wordt gepest. Je hebt superveel medelijden met hem, maar durfde niet in te grijpen. Vandaag breng jij daar verandering in en kom je voor hem op. You go girl!

Tweelingen, 21 mei – 20 juni
Je BFF en jij vinden hetzelfde shirtje leuk in de stad. No problem! Jullie kopen het gewoon allebei, dan kan iedereen zien dat jullie besties for life zijn!

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Je cijfers staan er goed voor, maar er komen nog een paar toetsen aan. Probeer nog even hard door te werken, zodat je dit schooljaar helemaal top afsluit!

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Er staat een leuke verrassing op je te wachten. Is het de nieuwe CD van je idool of een surprise van je BFF?

Maagd, 23 augustus – 22 september
Je wilt supergraag naar een megacool feest, maar je ouders keuren het niet goed. Praat erover, misschien dat je ze over kunt halen als je belooft heel voorzichtig te zijn?

Lees ook: 7 manieren om je ongesteldheid minder erg te maken

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Je zult de laatste weken van school hard moeten bikkelen om je cijfers op te halen. Vanmiddag heb jij niets te doen en kun je je tijd besteden aan het leren voor de volgende toets!

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Jij en je friend hebben altijd de grootste lol. Nu jullie vrij zijn hebben jullie genoeg tijd voor elkaar en dat is supergezellie!

Boogschutter, 23 november – 21 december
Je wilt je kamer in een andere kleur verven, maar je ouders zijn het er niet mee eens. Tip: je kuntย je kamer ook leuk pimpen met nieuwe kussentjes of een nieuw dekbed.

Steenbok, 22 december – 20 januari
Je bent superactief. Ga vanmiddag sporten met je BFF in het park!

Lees ook: 10 tips om het studeren voor je examen te overleven