Is vandaag het perfecte moment om een move te maken bij je crush? Of gaat deze dag juist alles mis op liefdesgebied? En wat zeggen de sterren eigenlijk over je schoolprestaties? Je checkt het hier!

Waterman, 21 januari – 20 februari
Je vindt het moeilijk om je mening te geven, waardoor je friends niet goed weten wat ze van jou moeten verwachten. Zeg het eerlijk als je iets dwarszit, dat vinden zij allemaal fijn.

Vissen, 21 februari – 20 maart
Je bent de laatste tijd superdruk bezig met school, hierdoor heb je weinig tijd voor je friends. Probeer school en vriendinnen met elkaar te combineren! Huiswerk kun je ook ’s avonds maken.

Ram, 21 maart – 20 april
Je vindt het helemaal niet zo erg om naar school te gaan. Komt dat door de leuke boys in jouw klas of omdat het goed gaat op school?

Stier, 21 april – 20 mei
Soms word je knettergek van je ouders. Ze willen alles van je weten en bemoeien zich bijna overal mee. Vergeet niet dat ze dit goed bedoelen. Als het je blijft storen, kun je er een keer met ze over praten, misschien dat ze je dan wat meer loslaten.

Lees ook: Gekleurde mascara: yes or no?

Tweelingen, 21 mei – 20 juni
Je houdt van spontante acties. Ga vanmiddag langs bij je BFF zonder dat jullie dat afgesproken hebben. Dat zijn vaak de leukste friend-dates!

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Je spaarpot raakt steeds voller. Heb je al bedacht wat je gaat kopen? Maak een lijstje met dingen je graag zou willen hebben, dan wordt het sparen een stuk leuker!

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Je hebt de grootste dromen, maar te weinig geduld. Probeer te genieten van alle leuke momenten nu, de rest komt later wel!

Maagd, 23 augustus – 22 september
Het liefst doe je honderd dingen tegelijk en dat geeft vaak superveel stress. Probeer keuzes te maken, want je kunt je natuurlijk niet opsplitsen.

Lees ook: 10 tips om het schooljaar nog te halen
 
Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Je bent echt supermega verliefd op een boy, maar je durft dit niet tegen hem te zeggen. Vandaag is het tijd voor actie! Geef hem een leuk complimentje of vraag hem iets over het huiswerk. Misschien levert het een gesprek op?

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Je friends staan altijd voor je klaar en daar ben jij ze hartstikke dankbaar voor. Ga samen iets leuks doen en bedank ze voor hun trouwe vriendschap.

Boogschutter, 23 november – 21 december
Er komt iets superspannends op je pad. Laat het op je afkomen en bedenk dan pas wat je ermee doet.

Steenbok, 22 december – 20 januari
Jij bent de grappigste thuis, maar op school durf je deze kant van jezelf niet te laten zien. Wees niet bang voor de reacties van anderen. Zij zullen het alleen maar waarderen als jij lekker jezelf bent!

Lees ook: 5 tips om creeps op het internet te herkennen