Is vandaag het perfecte moment om een move te maken bij je crush? Of gaat deze dag juist alles mis op liefdesgebied? En wat zeggen de sterren eigenlijk over je schoolprestaties? Je checkt het hier!

Waterman, 21 januari – 20 februari
Een jongen heeft een oogje op jou, maar jij niet op hem. Leer hem eens wat beter kennen, wie weet, is hij eigenlijk hartstikke leuk!

Vissen, 21 februari – 20 maart
Iedereen denkt altijd maar alles bij jou te kunnen maken. Kom wat meer voor jezelf op en zeg het eerlijk als je ergens geen zin in hebt.

Ram, 21 maart – 20 april
Het is helemaal niet erg dat de zon niet schijnt; jij weet genoeg leuke dingen om te doen!

Stier, 21 april – 20 mei
Je BFF is alleen nog maar bezig met haar lover en daar erger jij je aan. Laat haar lekker gaan, ze draait vanzelf weer bij!

Lees ook: Polkadots: yes or no?

Tweelingen, 21 mei – 20 juni
Vanaf het moment dat het bed uitstapte, ben jij supersjaggie. Vermijd andere sjaggies, anders kan er een grote ruzie ontstaan!

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Je vindt het vaak moeilijk om sorry te zeggen, maar die ruzie met je BFF lag toch echt aan jou. Het is nooit verkeerd om je excuus aan te bieden.

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Je houdt je veel bezig met anderen, waardoor je jezelf tekortdoet. Gun je jezelf ook eens wat!

Maagd, 23 augustus – 22 september
Het paasweekend heeft jou goed gedaan, maar je bent nog steeds niet helemaal fit. Doe het vandaag nog even rustig aan, dan ben jij binnen no time weer helemaal happy!

Lees ook: Ik durf niet te zeggen dat ik verliefd ben

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Iedereen weet dat jij slecht bent in het bewaren van geheimen, maar je BFF vertelt jou toch haar big secret. Deze keer mag je het echt niet doorvertellen!

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
De ruzie die je met je bestie had vorig jaar, zit je nog steeds dwars. Misschien wordt het toch tijd om dit los te laten.

Boogschutter, 23 november – 21 december
De kledingcombi van je BFF vind jij helemaal niks. Je bent altijd eerlijk en zegt dan ook tegen haar dat ze die glitterbloes van twee jaar terug beter niet meer aan kan trekken.

Steenbok, 22 december – 20 januari
Je hebt helemaal geen zin om iets te doen met je friends. Misschien is het goed om je hier overheen te zetten, want het is altijd hartstikke gezellig als jullie samenzijn!

Lees ook: Dit of dat?