Is vandaag het perfecte moment om een move te maken bij je crush? Of gaat deze dag juist alles mis op liefdesgebied? En wat zeggen de sterren eigenlijk over je schoolprestaties? Je checkt het hier!

Waterman, 21 januari – 20 februari
Je hebt weinig huiswerk vandaag, dus jij gaat vanmiddag superveel leuke dingen doen met je friends.

Vissen, 21 februari – 20 maart
Je bent megagestrest door alle opdrachten die je nog af moet maken. Probeer school en leuke dingen met elkaar te combineren, anders raak je nog overspannen!

Ram, 21 maart – 20 april
Je ergert je supererg aan je BFF. Jij moet al haar problemen aanhoren, maar zij luistert nooit naar die van jou. Praat hierover met haar.

Stier, 21 april – 20 mei
Op school is het superboring; jij bent toe aan vakantie. Nog maar drie weekjes, dan is het lekker meivakantie!

Lees ook: Het is gelukkig oké

Tweelingen, 21 mei – 20 juni
Het is al veel te lang geleden dat jij en je moeder iets samen hebben gedaan. Plan een dagje shoppen of ga samen naar de bios!

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Je hebt weer zakgeld gekregen! Je ziet alleen zoveel leuke dingen in de stad, dat het geld binnen no time op is. Oeps!

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Je staat iets te lang voor de spiegel, waardoor je supererg moet haasten. Morgen ga jij de wekker echt iets vroeger zetten!

Maagd, 23 augustus – 22 september
Je BFF en jij zijn supermelig vandaag. Misschien een beetje te melig, want iedereen kijkt jullie raar aan.

Lees ook: 5 series met hotte boys

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Jij hebt meerdere BFF’s, waardoor het soms erg moeilijk is om je tijd eerlijk te verdelen. Vergeet ook niet aan jezelf te denken!

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Je vriendin doet geheimzinnig over iets en daar kan jij helemaal niet tegen. Je bent supernieuwsgierig en wilt weten wat er aan de hand is. Wees niet te opdringerig, als zij er klaar voor is, zal ze het vanzelf aan je vertellen!

Boogschutter, 23 november – 21 december
Je had supergoed geleerd voor je toets, maar je blijkt toch niet zo’n goed cijfer te hebben. Jammer, maar die herkansing ga jij sowieso halen!

Steenbok, 22 december – 20 januari
Je bent helemaal verslaafd aan een nieuwe serie, waardoor je achterloopt met je huiswerk. Probeer eerst je huiswerk te maken, dan kun jij daarna weer relaxed verder kijken!

Lees ook: Wat is jouw stijl?