Kom jij vandaag je crush tegen? Of heb jij andere dingen aan je hoofd dan de liefde? Check snel wat er vandaag in de sterren staat!

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Volgende week staat er veel op jouw planning en daarom ben jij nogal aan het stressen. Probeer dit weekend ook een beetje te ontspannen.

Boogschutter, 23 november – 21 december
Jij ziet een beetje op tegen de verjaardag van vanavond, maar wacht maar tot je die hottie ziet. Wedden dat je blij bent dat je toch bent gegaan?

Steenbok, 22 december – 20 januari
Het liefst wil je vandaag lekker niksen, maar je moet cadeautjes kopen voor de feestdagen. Maak er een leuke dag van, shopping is fun!

Waterman, 21 januari – 20 februari
Je staat op het punt om een dure aankoop te doen. Denk er goed over na voordat je beslist.

Vissen, 21 februari – 20 maart
Het is een rommeltje in je kamer, waardoor je nauwelijks van je bed naar de deur kunt lopen. Houd een grote schoonmaak dit weekend.

Ram, 21 maart – 20 april
Liefde maakt blind. Je crush is dan wel heel knap, maar vergeet niet dat innerlijk er ook toe doet.

Stier, 21 april – 20 mei
Het gaat niet zo goed tussen je BFF en jou. Ga vandaag bij haar langs, het is beter om elkaar in real life te spreken.

Tweelingen, 21 mei – 20 juni
Uh oh… je hebt per ongeluk een geheim van je BFF doorverteld. Zeg het haar zelf, dat is beter dan dat zij er via een ander achter komt.

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Je zit vandaag niet lekker in je vel en ligt al de hele dag in je bed. Probeer toch iets leuks te gaan doen, want treuren maakt het echt niet beter.

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Jij probeert altijd klaar te staan voor een ander, maar nu heb je zelf veel aan je hoofd. Los eerst je eigen problemen op, daarna komt de rest.

Maagd, 23 augustus – 22 september
Je BFF en jij hebben dezelfde crush en het lijkt alsof hij/zij meer interesse toont in haar dan in jou. Wees blij voor haar, er komt ook echt wel iemand op jouw pad.

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Pff… het lijkt wel alsof jouw ouders en jij elkaar niet snappen. Probeer ze rustig uit te leggen wat je bedoelt, het is niet nodig om ruzie te maken.

 

Lees ook: