Kom jij er vandaag achter dat niet iedereen te vertrouwen is? Of staat jou een te gekke nieuwe uitdaging te wachten? Check snel jouw horoscoop!

Steenbok, 22 december – 20 januari
Jij zit met een probleem en kan dit maar niet loslaten. Praat erover met je bestie. Misschien heeft zij niet de oplossing, maar je hart luchten is altijd goed.

Waterman, 21 januari – 19 februari
Uh oh… jij hebt vandaag cravings voor yummie snacks, maar eet daar net iets teveel van. Dat wordt een avondje op de bank met die buikpijn!

Vissen, 20 februari – 20 maart
Na een moeilijke periode lijkt alles vandaag beter te worden. Superfijn! Enjoy the moment.

Ram, 21 maart – 20 april
Take a day off! Jij hebt je mobiel altijd en overal bij de hand, maar soms is het best fijn om een dagje offline te gaan. Die berichtjes op WhatsApp kunnen echt wel wachten.

Stier, 21 april – 21 mei
Pff… jij bent een beetje down vandaag. Doe rustig aan en luister naar je hart. Je hoeft niet altijd druk bezig te zijn in het weekend.

Tweelingen, 22 mei – 20 juni
De laatste tijd twijfel jij over de kleinste beslissingen. Don’t be insecure. Vertrouw gewoon op jezelf! Diep van binnen weet jij heel goed wat je wilt.

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Make a change! Op televisie zie jij een oproepje om je in te zetten voor een goed doel en dit spreekt je aan. Wat houd je tegen? Ga ervoor.

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Iedereen rekent altijd op jou als zij hulp nodig hebben, maar af en toe is het echt too much. Geef je eigen grenzen aan.

Hoe zen ben jij?

Maagd, 23 augustus – 22 september
Woop woop! Jij bent in een superactieve mood vandaag. Ga iets leuks doen met je girls zoals schaatsen. Supergezellig en dan kan jij je energie lekker kwijt.

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Twee van je girls krijgen ruzie met elkaar. Probeer er niet tussenin te komen. Dit gaat tussen hen en moeten zij echt zelf oplossen.

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Oef… er staat jou een leuke nieuwe uitdaging te wachten, maar iemand probeert dit uit jaloezie te verpesten voor je. Let goed op en laat dit niet gebeuren!

Boogschutter, 23 november – 21 december
Niet iedereen is te vertrouwen en daar kom jij vandaag op een vervelende manier achter. Wees voortaan een beetje voorzichtig met wie jij je secrets deelt.

 

[shoppable_snippet id=1a33]

Lees ook: