Is vandaag het perfecte moment om een move te maken bij je crush? Of gaat deze dag juist alles mis op liefdesgebied? En wat zeggen de sterren eigenlijk over je schoolprestaties? Je checkt het hier!

Waterman, 21 januari – 20 februari
Je bent niet zo goed in plannen. Je komt weer in tijdnood met je huiswerk. Maak een goede planning in je agenda, zodat jij je huiswerk volgende week wel op tijd af hebt.

Vissen, 21 februari – 20 maart
Je haalt je hele kamer overhoop, omdat je iets kwijt bent. Later kom je erachter dat het op een super voor de hand liggende plek ligt.

Ram, 21 maart – 20 april
Je slaapt superslecht. Maak je je teveel zorgen of drink je te veel cola?

Stier, 21 april – 20 mei
Je BFF vrolijkt je altijd op. Stuur leuke snaps naar elkaar of doe iets leuks samen.

Lees ook: 14 awesome picknickideeΓ«n van blogger Mandy

Tweelingen, 21 mei – 20 juni
Je vindt het superleuk om spulletjes te bewaren, maar jouw kast zit propvol. Misschien wordt het tijd om toch wat dingen weg te gooien?

Kreeft, 21 juni – 22 juli
De laatste toetsen komen steeds dichterbij. Je raakt al in de stress als je eraan denkt. Probeer het van je af te zetten, het gaat helemaal goedkomen!

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Je maakt een supergrote blunder. Iedereen lacht om je, maar dat maakt niet uit, want jij vindt het zelf ook superfunny!

Maagd, 23 augustus – 22 september
Een van je friends wordt gepest. Je bent alle nare opmerkingen zat en maakt een steengoede opmerking terug, dat zal ze leren!

Lees ook: 8 coole kapsels voor meiden met krullen

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Je bent onzeker over jezelf, maar dat is nergens voor nodig. Een boy die jij kent is al een tijdje verliefd op je. Heb je al een vermoeden wie?

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Je hebt gelogen over iets belangrijks. Je dacht dat het een leugentje was om bestwil, maar achteraf bleek het toch niet zo’n slimme zet. Oeps…

Boogschutter, 23 november – 21 december
Je bent supercreatief aangelegd. Je doet er alleen veel te weinig mee. Haal je tekenspullen tevoorschijn en maak een supermooie tekening voor iemand.

Steenbok, 22 december – 20 januari
Je bent echt helemaal in love op een boy die je eerst niet zag staan. Boys kunnen wel degelijk veranderen en in dit geval is dat positief, yes!

Lees ook: 10 soorten leraren die iedereen heeft