Lukt het jou vandaag om voor jezelf op te komen? Of scoor jij vandaag een te gekke outfit in de stad? Check snel jouw horoscoop!

Steenbok, 22 december – 20 januari
HΓ©, Steenbok! Waar ben jij zo over aan het dromen vandaag? Het lijkt wel alsof jij op een andere planeet zit. Of in de zevende hemel… πŸ˜‰

Waterman, 21 januari – 19 februari
Oe-la-la… die new one in de sportschool is overduidelijk aan het flirten met jou. Make a move! Er valt niks te verliezen.

Vissen, 20 februari – 20 maart
Voor school moet jij een opdracht maken waar je echt niet uitkomt. Ask for help! Het is helemaal niet erg als het even niet lukt.

Ram, 21 maart – 20 april
Oeps… je maakt vandaag iets kapot en daar wordt iemand boos om. Zit er niet te lang over in! Het ging per ongeluk en je hebt je excuses gelijk aangeboden.

Stier, 21 april – 21 mei
Jij hebt echt superveel energie vandaag! Bel je bestie op en vraag of zij een work-out wil gaan doen samen met jou.

Tweelingen, 22 mei – 20 juni
Je bent erg streng voor jezelf, terwijl dit eigenlijk niet nodig is. Probeer wat liever voor jezelf te zijn en je te focussen op leuke dingen.

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Shopping time! Vandaag scoor jij echt een te gekke outfit in de stad. Nu weet je meteen wat je aan kan doen op de party van volgende week.

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Vaak vind jij het moeilijk om voor jezelf op te komen, maar vandaag lukt dit je heel goed. You rock girl! Je mag trots zijn op jezelf.

Maagd, 23 augustus – 22 september
Hmmm… jij bent vandaag een beetje down en zit veel teveel na te denken. Probeer je gedachten op te schrijven of uit te typen. Dat lucht vast op!

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Je bent vandaag een beetje stilletjes en rustig, maar dat is helemaal niet erg. Soms is het goed om eventjes te ontspannen. #lazysunday

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Blegh! Je wordt wakker uit een superenge nachtmerrie. Gelukkig is het maar een droom en wordt deze dag hartstikke leuk.

Boogschutter, 23 november – 21 december
Iemand begrijpt jou vandaag helemaal verkeerd en dat frustreert je. Let it go! Zo belangrijk is het niet.

 

[shoppable_snippet id=1cbd]

Lees ook: