Hangt er liefde in de lucht of ben je juist te veel met jezelf bezig? Lees gauw wat er vandaag gaat gebeuren!

Waterman, 21 januari – 19 februari
Jij bent vandaag vooral met jezelf bezig. Alles wat jij leukt vindt, komt op de eerste plek! Pas wel op dat je niet doordraaft, want dan kan je gedrag vervelend worden.

Vissen, 20 februari – 20 maart
Je lijkt een beetje vergeetachtiger te worden. Als dat maar goed gaat… Gelukkig heb je superveel lieve mensen om je heen om je te helpen herinneren.

Ram, 21 maart – 20 april
Je hebt supererg je best gedaan op school dus vandaag mag je eindelijk eens even chillen! Geniet ervan Ram, want straks begint de drukte weer!

Stier, 21 april – 21 mei
De spanningen lopen hoog op en stiekem heb je ook wel zin om ruzie te maken. Pas je wel op dat je het niet te bond maakt?
Tweelingen, 22 mei – 20 juni
Een beetje minder drama zou wel fijn zijn! Normaal gesproken heb jij je woordje wel klaar, maar vandaag sta je even met je mond vol tanden.

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Sommige dingen zouden makkelijker gaan als je wat meer zelfvertrouwen zou hebben. Probeer eens wat beter naar jezelf te kijken, Kreeft!

Leeuw 23 juli – 22 augustus
Je hebt de neiging om je te veel op de negatieve dingen te focussen. Probeer het eens om te draaien en je zult merken dat jij je een stuk vrolijker voelt!

Maagd, 23 augustus – 22 september

Er hangt liefde in de lucht! Superspannend natuurlijk maar er gaat niets gebeuren als je niet uit je comfortzone stapt. Durf jezelf kwetsbaar op te stellen.

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Er gebeurt iets spannends in je omgeving. Gelukkig breekt er ook een rustige periode aan zodat je op je gemak kunt wennen aan de nieuwe situatie.

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Als iemand graag de touwtjes in handen heeft, ben jij het wel! Op school kun je wel de leiding nemen maar thuis moet je toch echt naar je ouders luisteren.

Boogschutter, 23 november – 21 december
Je hebt energie voor tien en dat straal je ook uit. Jouw vriendinnen en je ouders kunnen je tempo niet bijhouden dus ga eens een rondje hardlopen.

Steenbok, 22 december – 20 januari
Je maakt supersnel contact met anderen. Maar vertrouw altijd op je instinct. Als je gevoel zegt dat je iets beter niet kunt doen, luister daar dan naar!

Lees ook: de favorieten van de redactie