New year, new chances! Gaan jij en je friends superleuke dingen doen dit jaar, zal jij goede cijfers scoren op school of word jij dit jaar hartstikke verliefd? Check het hier in de jaarhoroscoop!

Waterman, 21 januari – 19  februari
Het begin van 2018 staat in het teken van de liefde. Ben je single? Houd je ogen dus goed open, want dit is je kans! Let wel op dat je je niet te veel mee laat slepen door je love life, want je moet dit jaar belangrijke schoolkeuzes maken.

Goed voornemen: sta open voor nieuwe dingen

Vissen, 20 februari – 20 maart
Let dit jaar extra goed op je money, want soms geef je het iets te snel uit en het kan later goed van pas komen! Je zal dit jaar busy zijn met school, maar probeer ook genoeg fun things te doen met je friends. Je wil niet aan het einde van het jaar met een grote dip zitten, right? Gelukkig gaat er aan het einde van het jaar wel iets excitings gebeuren op liefdesgebied!

Goed voornemen: maak nieuwe friends

Ram, 21 maart – 20 april
2018 is een supergoed jaar voor jou en je friends. Jullie gaan allemaal fun things doen en leren elkaar nog beter kennen. Maare, in de zomer kan een verliefdheid wel voor trouble zorgen… Aan het eind van het jaar zal je love life en vriendschappen weer een stuk stabieler zijn.

Goed voornemen: ga samen met je best friend wat vaker sporten

Stier, 21 april – 21 mei
Je bent altijd al wel koppig geweest en dat zal dit jaar niet verdwijnen. Door een grote ruzie ga je inzien dat anderen soms ook wel gelijk hebben en dat is voor jezelf fijn om te weten! Nu nog even hulp accepteren van je docenten op school en je gaat dit jaar hele mooie cijfers scoren. Dit jaar is je love life erg rustig, maar in september kan er weleens een paar vonkjes komen.

Goed voornemen: enjoy every day

Tweelingen, 22 mei – 20 juni
Je begint dit jaar goed. Op school gaat het lekker, je liefdesleven gaat ook helemaal goed en je hebt de leukste friends om je heen. Maar voor de zomer krijg je toch even een dipje en heb je wat minder energie voor je friends, love life en school. In de zomer heb je genoeg tijd om op te knappen, zodat je 2018 perfect kan afsluiten!

Goed voornemen: pak af en toe je rust

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Dit jaar gaan er heel veel veranderingen komen, maar daar ben jij helemaal ready voor! Enne, deze zomer krijgt jouw love life een boost. Laat je hierdoor niet afschrikken, want dit kan weleens heel erg serieus gaan worden!

Goed voornemen: betere planningen maken

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Jij gaat je in 2018 zeker niet vervelen, want je gaat heel veel fun things doen dit jaar. Op school heb je een paar tegenslagen, waardoor je soms even iets harder moet knallen. Door je busy life heb je niet echt tijd voor een liefdesleven, maar gelukkig heb je genoeg leuke friends en family om je heen.

Goed voornemen: blijf gefocust op school

Maagd, 23 augustus – 22 september
Tot de zomer ben jij super busy met school, omdat je wat vervelende tegenslagen hebt gehad… Gelukkig zal het vanaf de zomer een stuk beter worden en kan jij 100% genieten van 2018. Misschien wel met je crush en sowieso met je besties, want zij hebben jou altijd gesteund!

Goed voornemen: don’t worry

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Je leert jezelf steeds beter kennen dit jaar, maar daardoor verandert er ook een heleboel in je life. Positief, maar ook negatief. Zo ook tussen jou en je friends… Niet altijd even leuk en in oktober zal het ook even lastig worden, maar je hebt gelukkig genoeg andere loved ones!

Goed voornemen: maak je niet te druk om dingen

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Deze winter komt er een heel leuk iemand op je pad, maar dat kan verder dit jaar ook voor heel veel trouble zorgen. Maak dus goede keuzes en luister altijd goed naar je vriendinnen en familie.

Goed voornemen: wees niet bang voor conflicten en ga ze dus niet uit de weg

Boogschutter, 23 november – 21 december
Dit jaar begint niet helemaal lekker, maar al snel zal daar verandering in komen. Ook in je love life zal het later dit jaar een stuk beter gaan. En doordat jij je openstelt naar anderen, zullen er ook nieuwe friendships ontstaan!

Goed voornemen: ga voor je goals

Steenbok, 22 december – 20 januari
Jouw jaar begint goed, maar dat zorgt ervoor dat sommige mensen best wel jaloers zijn op je. Wees supertrots op jezelf en trek je niet altijd superveel aan hoe anderen over je denken. Zolang jij maar jezelf bent en andere mensen respecteert.

Goed voornemen: vertrouw je friends en family

[shoppable_snippet id=1aea]

Lees ook:

Beeld: 123RF