Sta je deze week meer dan ooit open voor een relatie of heb je juist moeite om je lover te vertrouwen? Dit zeggen de sterren deze week over de liefde.

Waterman, 21 januari – 19 februari
#singlegoals
Je bent een beetje klaar met de jongens die je al jaren kent. Misschien kom je binnenkort wel iemand tegen die wat verder weg woont en héél leuk is.

#couplegoals
Je hebt dit weekend met je lover afgesproken in de stad en je vriendinnen willen ook komen. Doen? Ja, dan wordt het nog gezelliger!

Vissen, 20 februari – 20 maart
#singlegoals
Grote kans dat je binnenkort geen single meer bent, Vissen. Er komt iemand langs op school die jij wel héél interessant vindt (en hij jou).

#couplegoals
Je hebt de laatste tijd een beetje moeite om je lover te vertrouwen, maar vanaf deze week gaat dat gelukkig beter.

Ram, 21 maart – 20 april
#singlegoals
Je vond het heerlijk om te daten, maar deze week sta je ineens meer dan ooit open voor een relatie. Komt dat doordat je iemand hebt ontmoet die echt the real deal is?

#couplegoals
Je lover en jij gaan door een moeilijke tijd. Dit is juist het moment om dichter naar elkaar toe te groeien, niet om hem te negeren.

Stier, 21 april – 21 mei
#singlegoals
In je hoofd werk je altijd een hele vragenlijst af voor je een jongen leuk durft te vinden: is hij knap? Is hij slim? Heeft hij leuke hobby’s? Niemand is perfect, Stier.

#couplegoals
Dit is het moment om eerlijk antwoord te geven op de vraag: word ik gelukkig van mijn relatie? Is het antwoord ‘nee’ dan weet je wat je te doen staat.

Tweelingen, 22 mei – 20 juni
#singlegoals
Je bent wel een beetje klaar met die losers waar je de laatste tijd mee hebt gedatet. Je bent op zoek naar boyfriend material. Houd je ogen open…

#couplegoals
De sterren voorspellen veel goeds voor jou en je lover. Er lijkt een groot avontuur aan te komen. Geniet ervan en maak veel foto’s…

Kreeft, 21 juni – 22 juli
#singlegoals
Je komt deze week in de verleiding om een serieuze stap te nemen in je lovelife. Denk er goed over na, je verdient een bae die je echt gelukkig maakt.

#couplegoals
Dit is een fantastische week voor jullie! Nog niets leuks op de planning? Daar mag dan wel eens even heel snel verandering in komen.

Leeuw 23 juli – 22 augustus
#singlegoals
Liefde is niet alleen het vinden van de perfect guy, Leeuw. Je familie en vriendinnen zijn misschien nog wel véél leuker. Vergeet dat zeker deze week niet.

#couplegoals
Jullie hebben het allebei heel druk met school, hobby’s en bijbaantjes en hebben daardoor weinig tijd voor elkaar. Maar is dat echt zo? Of willen jullie geen tijd voor elkaar maken?

Maagd, 23 augustus – 22 september
#singlegoals
Je wordt deze week flink teleurgesteld op liefdesgebied. Je mag even verdrietig zijn, maar blijf er niet te lang mee zitten. You rock!

#couplegoals
Je hebt wat moeite om je lover te vertrouwen. Komt dat omdat hij zich gek gedraagt of twijfel je aan jezelf? In beide gevallen is eerlijk zijn het beste.

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
#singlegoals
Je vindt een jongen heel erg leuk, maar je hebt ook het gevoel dat er iets niet klopt. Luister naar je gevoel; voor je het weet staat er een vreemde vrouw voor je neus…

#couplegoals
Deze week hangt er een grote donderwolk boven je lovelife. Blijf rustig, de problemen lossen zichzelf op voor volgende week.

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
#singlegoals
Je twijfelt deze week een beetje aan jezelf, omdat het maar niet lijkt te lukken met de boys. Totdat het binnen een paar dagen ineens 180 graden gedraaid is.

#couplegoals
Je vriendje hoort je te steunen bij alles wat jij doet en bij elke keuze die je maakt. Herken je dat niet? Denk dan nog eens goed na of hij wel the one is.

Boogschutter, 23 november – 21 december
#singlegoals
Je hebt een hele hechte vriendengroep, waar je altijd veel fun mee hebt. Wat je nooit had verwacht, gebeurt deze week toch: je voelt iets voor een van de boys. Oelala!

#couplegoals
Laat je deze week niet ompraten door de mensen om je heen, Boogschutter. Een roddel blijft een roddel. Twijfel je over de waarheid? Vraag er dan naar.

Steenbok, 22 december – 20 januari
#singlegoals
Je hebt het zo druk met de boys dat je geen seconde over een relatie nadenkt. Maar is het niet zonde om die superleuke boy te laten gaan?

#couplegoals
Jij bent blij met je lover en hij is ook heel blij met jou. Dat laat hij deze week op een hele leuke manier aan je zien.

Lees ook: Vindt hij mij leuk?