Wat zeggen de sterren deze week over je love life? Ga je jouw prince charming eindelijk ontmoeten of heb je moeite om je bae te vertrouwen? Je checkt het hier! 

Maagd, 23 augustus – 22 september
#singlegoals
Zelf weet je het misschien nog niet, maar iedereen om je heen ziet het wel: je bent verliefd, Maagd. Wees daar eerlijk over.

#couplegoals
De liefdessterren staan gunstig voor jou deze week. Misschien tijd om weer eens iets leuks te doen met je bae?

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
#singlegoals
Ondanks dat je deze week heel druk bent, heb je het ook heel gezellig met een Stier uit je klas. Dat wordt spannend…

#couplegoals
Deze week zie je je lover misschien niet zoveel, maar hij laat op een romantische manier zien dat hij toch aan je denkt. Cute!

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
#singlegoals
Je krijgt deze week ineens veel complimentjes vanuit onverwachte hoek. Wil hij daar iets mee zeggen? Die boy moet je in de gaten houden, Steenbok.

#couplegoals
Na een drukke tijd op school is het tijd voor wat ontspanning. Er staat je iets heel leuks te wachten deze week.

Boogschutter, 23 november – 21 december
#singlegoals
Je weet ineens niet helemaal zeker meer of je date wel boyfriend material is. Denk er niet te veel over na, als hij dat niet is dan hebben jullie in ieder geval lol gehad.

#couplegoals
Jouw mening is niet altijd de enige juiste, Boogschutter. Luister deze week goed naar je lover, dat gaat je echt helpen.

Steenbok, 22 december – 20 januari
#singlegoals
Je bent deze week een beetje onrustig doordat je een cute berichtje van die leuke boy krijgt. De sterren zeggen dat je je gevoel moet volgen, Schorpioen.

#couplegoals
Deze week merk je ineens dat je een andere boy ook interessant vindt. Dat betekent niet meteen dat je verliefd bent, maar wees er wel eerlijk over tegen je vriendje.

Waterman, 21 januari – 19 februari
#singlegoals
Je bent een beetje klaar met de jongens die je al jaren kent. Misschien kom je binnenkort wel iemand tegen die wat verder weg woont en héél leuk is.

#couplegoals
Je hebt de laatste tijd een beetje moeite om je lover te vertrouwen, maar vanaf deze week gaat dat gelukkig beter.

Vissen, 20 februari – 20 maart
#singlegoals
Grote kans dat je binnenkort geen single meer bent, Vissen. Er komt iemand langs op school die jij wel héél interessant vindt (en hij jou).

#couplegoals
Je hebt dit weekend met je lover afgesproken in de stad en je vriendinnen willen ook komen. Doen? Ja, dan wordt het nog gezelliger!

Ram, 21 maart – 20 april
#singlegoals
Je vond het heerlijk om te daten, maar deze week sta je ineens meer dan ooit open voor een relatie. Komt dat doordat je iemand hebt ontmoet die echt the real deal is?

#couplegoals
Je lover en jij gaan door een moeilijke tijd. Dit is juist het moment om dichter naar elkaar toe te groeien, niet om hem te negeren.

Stier, 21 april – 21 mei
#singlegoals
In je hoofd werk je altijd een hele vragenlijst af voor je een jongen leuk durft te vinden: is hij knap? Is hij slim? Heeft hij leuke hobby’s? Niemand is perfect, Stier.

#couplegoals
Dit is het moment om eerlijk antwoord te geven op de vraag: word ik gelukkig van mijn relatie? Is het antwoord ‘nee’ dan weet je wat je te doen staat.

Tweelingen, 22 mei – 20 juni
#singlegoals
Je bent wel een beetje klaar met die losers waar je de laatste tijd mee hebt gedatet. Je bent op zoek naar boyfriend material. Houd je ogen open…

#couplegoals
De sterren voorspellen veel goeds voor jou en je lover. Er lijkt een groot avontuur aan te komen. Geniet ervan en maak veel foto’s…

Kreeft, 21 juni – 22 juli
#singlegoals
Je komt deze week in de verleiding om een serieuze stap te nemen in je lovelife. Denk er goed over na, je verdient een bae die je echt gelukkig maakt.

#couplegoals
Dit is een fantastische week voor jullie! Nog niets leuks op de planning? Daar mag dan wel eens even heel snel verandering in komen.

Leeuw 23 juli – 22 augustus
#singlegoals
Liefde is niet alleen het vinden van de perfect guy, Leeuw. Je familie en vriendinnen zijn misschien nog wel véél leuker. Vergeet dat zeker deze week niet.

#couplegoals
Jullie hebben het allebei heel druk met school, hobby’s en bijbaantjes en hebben daardoor weinig tijd voor elkaar. Maar is dat echt zo? Of willen jullie geen tijd voor elkaar maken?

Lees ook: 

Beeld: 123RF