Maak jij een grote blunder waar je crush bij staat? Of staat je bae deze week ineens voor de deur met een verrassing? Check snel de liefdeshoroscoop van deze week!

Steenbok, 22 december – 20 januari
#singlegoals
Awkward! Je maakt deze week een grote blunder waar je crush bij staat. Gelukkig kan hij/zij er wel om lachen, hihi.

#couplegoals
Phoe… jullie relatie wordt deze week flink op de proef gesteld. Gelukkig hebben jullie een ijzersterke band met elkaar en komt alles goed.

Waterman, 21 januari – 19 februari
#singlegoals
Ben jij verliefd of vind je de aandacht gewoon leuk? Let er op dat je niemand aan het lijntje houdt, anders moet je straks harten gaan breken en dat is nooit leuk.

#couplegoals
Je lover geeft je de laatste tijd niet zoveel aandacht. Misschien is het een goed idee om daar eens over te praten.

Vissen, 20 februari – 20 maart
#singlegoals
OMG! Je crush geeft je deze week een compliment over je fleeky outfit en dit maakt jou helemaal happy… en een beetje verlegen. #butterflies

#couplegoals
Je lover en jij hebben deze week een kleine ruzie. Dat is vervelend, maar dit hoort er soms bij in relationships. Het komt echt wel weer goed!

Ram, 21 maart – 20 april
#singlegoals
Oe-la-la… jij bent nu nog single, maar daar zou deze week zomaar verandering in kunnen komen. You better be ready… πŸ˜‰

#couplegoals
Na een lange schooldag staat je bae ineens voor de deur met een lief cadeautje. Gewoon omdat het kan. Best lover ever!

Stier, 21 april – 21 mei
#singlegoals
Je bent heel erg in love, maar let je er op dat je jouw crush niet aan het stalken bent? Anders wordt het misschien een beetje creepy, hihi. #oops

#couplegoals
Je lief is graag samen met zijn vrienden en dat is geen probleem, maar het is niet goed als jij het gevoel hebt dat je op de tweede plaats staat. Daar mag je best iets over zeggen.

Tweelingen, 22 mei – 20 juni
#singlegoals
No way! Je ex heeft ineens een relationship met een meisje dat jij Γ©cht niet mag. Ach, let it go. Het is niet voor niks uitgegaan tussen jullie.

#couplegoals
Deze week hebben jullie een meningsverschil. Dat kan weleens gebeuren en is helemaal okΓ©. Tegenpolen trekken elkaar juist aan, right? πŸ˜‰

Kreeft, 21 juni – 22 juli
#singlegoals
Jij bent he-le-maal klaar met de liefde. Het enige wat jij nu nodig hebt is quality time met je girls. Love can wait.

#couplegoals
Pff… je lover geeft de laatste tijd superveel aandacht aan een andere girl. Remember: hij heeft niet voor niets voor jou gekozen. Blijft het je dwarszitten? Geef dit dan eerlijk aan.

Leeuw 23 juli – 22 augustus
#singlegoals
Nadat je bent afgewezen voor een andere girl, wil je crush jou nu weer terug. Vraag jezelf eerst goed af of je een second choice wil zijn. Iemand moet wel voor de volle honderd procent voor jou willen gaan!

#couplegoals
Deze week bewijst jouw lief hoe verliefd hij/zij op jou is. Wat een cutie is het ook! #relationshipgoals

Maagd, 23 augustus – 22 september
#singlegoals
Argh! Je crush geeft zoveel mixed signals. Misschien is het tijd om het te laten gaan. Jij moet niet de enige zijn die er moeite voor doet.

#couplegoals
Jouw partner is ready for the next step, maar ben jij dat ook? Denk eerst goed na over wat je wilt. Er is echt geen haast bij.

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
#singlegoals
Die nice one in je klas wil duidelijkheid, maar jij weet niet zo goed wat je wilt. Houd hem/haar niet aan het lijntje.

#couplegoals
Oeps… deze week maak jij een opmerking naar je lover die je beter niet had kunnen maken. Laat hem/haar weten dat je daar spijt van hebt.

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
#singlegoals
Het lijkt wel alsof jouw crush een oogje heeft op je bestie. Dat is vervelend, maar je kunt de liefde niet sturen. Genoeg leuke vissen in de zee, ook voor jou!

#couplegoals
Ga deze week met je lief op date, just like the old days! Lekker uiteten of wandelen op het strand. ZΓ³Γ³Γ³ romantisch… <3

Boogschutter, 23 november – 21 december
#singlegoals
Iedereen om jou heen is bezet en hierdoor voel jij je soms een beetje alleen. No worries girl! Je bent nog jong. Op een dag ontmoet jij echt wel the one.

#couplegoals
De laatste tijd heb jij heel veel twijfels. Heeft dat met jezelf te maken of komt het misschien door je partner? Neem de tijd om dit uit te vogelen.

 

Lees ook:

Beeld: 123RF