Krijg je deze week ineens allemaal complimentjes van je crush of heb jij heel veel trouble met je lover? Dit staat er deze week in je liefdeshoroscoop!

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
#singlegoals
Je crush is met je aan het flirten, maar jij klapt helemaal dicht… Oh no! Probeer toch terug te flirten, want anders denkt hij dat jij hem echt niet ziet zitten!

#couplegoals
Je boy is ineens superromantisch! Dit wordt een leuke week voor jullie samen <3

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
#singlegoals
Je voelt je goed en dat zien de boys bij jou op school ook! Make a move bij die cute guy waar je al maanden een crush op hebt.

#couplegoals
Je spreekt de laatste tijd liever af met vriendinnen dan met je lover… Ben je nog wel verliefd, Schorpioen?

Boogschutter, 23 november – 21 december
#singlegoals
Je bent een beetje klaar met de jongens die je al jaren kent. Misschien kom je binnenkort wel iemand tegen die wat verder weg woont en héél leuk is.

#couplegoals
Jij en je bae zijn helemaal in love en iedereen om jullie heen kan dat zien. Maare, vergeet je ook niet af te spreken met je besties?

Steenbok, 22 december – 20 januari
#singlegoals
YAY! Je crush geeft je een complimentje! Don’t be afraid en vraag hem mee op date 😉

#couplegoals
Ai… Je hebt ruzie gemaakt met je bae. Echt niet erg, zolang je het ook maar weer goedmaakt!

Waterman, 21 januari – 19 februari
#singlegoals
Er is iemand die jou heel erg leuk vindt, maar jij hebt het niet door. Keep your eyes open, Waterman!

#couplegoals
Het vertrouwen tussen jou en bae is niet zo goed. Praat goed met elkaar en kijk samen hoe dit komt.

Vissen, 20 februari – 20 maart
#singlegoals
Daten vind je hartstikke leuk, maar je bent ook wel toe aan een relatie. Heb je finally iemand gevonden die jouw prince charming is?

#couplegoals
Je hebt dit weekend met je lover afgesproken in de stad en je vriendinnen willen ook komen. Doen? Ja, dan wordt het nog gezelliger!

Ram, 21 maart – 20 april
#singlegoals
Grote kans dat je binnenkort geen single meer bent. Er komt namelijk iemand in jouw leven die jij erg leuk vindt en hij jou!

#couplegoals
Je lover en jij gaan door een moeilijke tijd. Dit is juist het moment om dichter naar elkaar toe te groeien, niet om hem te negeren.

Stier, 21 april – 21 mei
#singlegoals
In je hoofd werk je altijd een hele vragenlijst af voor je een jongen leuk durft te vinden: is hij knap? Is hij slim? Heeft hij leuke hobby’s? Niemand is perfect, Stier.

#couplegoals
Dit is het moment om eerlijk antwoord te geven op de vraag: word ik gelukkig van mijn relatie? Is het antwoord ‘nee’ dan weet je wat je te doen staat.

Tweelingen, 22 mei – 20 juni
#singlegoals
Single zijn vind je heerlijk en dat wil je voorlopig nog even zo houden. Ook al heeft die cute boy interesse in je!

#couplegoals
De sterren voorspellen veel goeds voor jou en je lover, want het lijkt erop dat jullie deze week iets heel leuks gaan meemaken. Geniet ervan en maak veel foto’s of course.

Kreeft, 21 juni – 22 juli
#singlegoals
Al je vriendinnen hebben een leuke relatie en jij bent nog steeds single… Maar girl, dat is echt niet erg, want je vriendinnen zijn echt niet altijd happy met hun relationship.

#couplegoals
Dit is een fantastische week voor jullie! Nog niets leuks op de planning? Daar mag dan wel eens even heel snel verandering in komen.

Leeuw 23 juli – 22 augustus
#singlegoals
Er is iemand in love en dat kan iedereen aan je zien. Maar laat je het ook aan je crush merken, want anders gebeurt er nooit iets tussen jullie.

#couplegoals
Ai… Je hebt steeds meer interesse in iemand anders dan je bae… Heb je ook gevoelens voor die ander? Geef dit dan eerlijk toe aan je lover en wacht daar niet te lang mee.

Maagd, 23 augustus – 22 september
#singlegoals
Je wordt deze week flink teleurgesteld op liefdesgebied. Je mag even verdrietig zijn, maar blijf er niet te lang mee zitten. You rock!

#couplegoals
Jullie zijn super busy deze week, maar maak ook een avondje vrij voor jullie samen. Lekker samen een filmpje kijken op de bank (en dan vooral geen film kijken!)

[shoppable_snippet id=13c3]

Lees ook:

Beeld: 123RF