Sta je deze week meer dan ooit open voor een relatie of heb je juist moeite om je lover te vertrouwen? Dit zeggen de sterren deze week over de liefde.

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
#singlegoals
Deze week is jouw lucky week als het gaat om love, want het lijkt eindelijk serieuzer te worden tussen jou en je crush. YAY!

#couplegoals
Je bent superdruk met allemaal verschillende dingen, maar niet met bae… Komt het door de drukke periode dat jullie elkaar zo weinig zien of speelt er meer?

Boogschutter, 23 november – 21 december
#singlegoals
Oh boy… Jij en je BFF hebben allebei een crush op iemand uit jullie klas. Zorg ervoor dat jullie vriendschap er niet onder lijdt en wees eerlijk naar elkaar!

#couplegoals
Laat je deze week niet ompraten door de mensen om je heen, Boogschutter. Een roddel blijft een roddel. Twijfel je over de waarheid? Vraag er dan naar.

Steenbok, 22 december – 20 januari
#singlegoals
Jij bent een happy single lady en je moet even niet aan een relatie denken. Je komt vanzelf wel the one tegen.

#couplegoals
Jij en je lover zijn helemaal in love en zien elkaar daily, maar dat zorgt ervoor dat je bestie jou heel erg mist. Maak ook tijd voor haar, want friends are for life!Waterman, 21 januari – 19 februari
#singlegoals
Iedereen om je heen is helemaal in love en daar ben je best wel jaloers op… No worries, Waterman; er komt vanzelf iemand op je pad!

#couplegoals
Bae heeft voorgesteld om met zijn vriendengroep af te spreken en wil dat jij meegaat. Doen! Zo leer je zijn friends beter kennen.

Vissen, 20 februari – 20 maart
#singlegoals
YES! Je hebt een berichtje ontvangen van je crush en hij/zij wil je zien. Go for it girl!

#couplegoals
Je lover en jij gaan door een moeilijke tijd… Dit is juist het moment om dichter naar elkaar toe te groeien, niet om elkaar te negeren.

Ram, 21 maart – 20 april
#singlegoals
Je hebt het gevoel dat je iemand hebt ontmoet die de real deal is. Zo leuk! Probeer uit te zoeken of er iets tussen jullie twee kan gebeuren.

#couplegoals
De sterren voorspellen veel goeds voor jou en je lover. Er lijkt een groot avontuur aan te komen. Geniet ervan en maak veel foto’s…

Stier, 21 april – 21 mei
#singlegoals
Je bent helemaal in de mood om af te spreken met leuke, nieuwe mensen. Exciting!

#couplegoals
Dit is het moment om eerlijk antwoord te geven op de vraag: word ik gelukkig van mijn relatie? Is het antwoord ‘nee’ dan weet je wat je te doen staat.

Tweelingen, 22 mei – 20 juni
#singlegoals
Spannend! Je hebt binnenkort een date met je crush en je kan nergens anders meer over denken. Maare, vergeet niet de andere dingen in je life.

#couplegoals
Je hebt het gevoel dat er iets aan de hand is met je lover, maar je weet niet wat. Probeer erover te praten!

Kreeft, 21 juni – 22 juli
#singlegoals
Je komt deze week in de verleiding om een serieuze stap te nemen in je love life. Denk er goed over na, je verdient een bae die je echt gelukkig maakt.

#couplegoals
Dit is een fantastische week voor jullie! Nog niets leuks op de planning? Daar mag dan wel eens even heel snel verandering in komen.

Leeuw 23 juli – 22 augustus
#singlegoals
Open your eyes, Leeuw. Er heeft iemand heel veel interesse in je en dat heb je helemaal niet door.

#couplegoals
Jullie hebben het allebei heel druk met school, hobby’s en bijbaantjes. Maak deze week ook wat tijd voor elkaar vrij en plan een romantische date!

Maagd, 23 augustus – 22 september
#singlegoals
Liefde is niet alleen het vinden van de perfect guy, Leeuw. Je familie en vriendinnen zijn misschien nog wel véél leuker. Vergeet dat zeker deze week niet.

#couplegoals
Je hebt wat moeite om je lover te vertrouwen. Komt dat omdat hij zich gek gedraagt of twijfel je aan jezelf? In beide gevallen is eerlijk zijn het beste.

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
#singlegoals
Je dacht dat je een leuk iemand had ontmoet, maar hij/zij blijkt toch anders te zijn in real life… Kijk verder, want er zijn nog genoeg anderen!

#couplegoals
Deze week hangt er een grote donderwolk boven je love life. Blijf rustig, de problemen lossen zichzelf op voor volgende week.

[shoppable_snippet id=13c3]

Lees ook:

Beeld: 123RF