Ga je deze week eindelijk op date met je crush of heeft jouw lover een leuke verrassing voor je? Dit zeggen de sterren deze week over de liefde.

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
#singlegoals
Jongens zijn niet zo’n praters, dus moet je het vaak met een stille hint doen. Ja, dat lachje zei dus eigenlijk véél meer.

#couplegoals
Niet altijd kan alles helemaal perfect zijn in een relatie, helaas. Accepteer de ander zoals ie is, want zo is hij toch eigenlijk ook het leukst?

Boogschutter, 23 november – 21 december 
#singlegoals
Deze week is een spannende week. Maar niet zo ongeduldig, Boogschutter, als er aan het begin van de week nog niets is gebeurd, kan het zijn dat je in het weekend wordt verrast.

#couplegoals
Als je je lover wilt verrassen, hoeft dat echt niet meteen met iets heel groots te zijn. Iets origineels is veel leuker en daar ben jij nou net heel goed in.

Steenbok, 22 december – 20 januari 
#singlegoals
Juist op de momenten dat je het niet verwacht kun je the one tegenkomen. En dat is vaak op plekken waar je normaal niet komt.

#couplegoals
Je lover en jij hebben het hartstikke leuk, maar jij bent soms iets te veel met zijn problemen bezig. Laat dat los en denk wat meer aan jezelf.

Waterman, 21 januari – 19 februari 
#singlegoals
Tijd om uit die comfortzone te komen, Waterman. Als je het niet durft om je crush aan te spreken dan kun je ook via via zijn nummer vragen en hem een appje sturen.

#couplegoals
Je gaat ruzie vaak uit de weg, maar je moet oppassen dat je niet over jezelf heen laat lopen. Wat jij vindt is ook heel belangrijk, helemaal in een relatie.

Vissen, 20 februari – 20 maart 
#singlegoals
Je voelt je goed deze week en dat straal je ook uit. Gooi je charmes in de strijd om de aandacht van die leuke boy te trekken. Dit is het moment.

#couplegoals
Deze week gebeurt er iets, waardoor je misschien een beetje jaloers wordt. Als je er met je lover over praat, weet je dat het nergens voor nodig is.

Ram, 21 maart – 20 april
#singlegoals

Weet je zeker dat die ene leuke vriend van je buurjongen een vriendin heeft? Probeer wat meer over hem te weten te komen!

#couplegoals
Een avondje chillen kan ook heel fijn zijn. Je hoeft niet ieder weekend op stap met je BF!

Stier, 21 april – 21 mei
#singlegoals

Welke boy vind je nou echt leuk? Het is niet de bedoeling dat je met vijf jongens tegelijk appt. Straks komen ze daar nog achter, Stier!

#couplegoals
Niet alles hoeft Insta perfect te zijn! Iedereen heeft weleens troubles, dat lost zich meestal vanzelf wel weer op!

Tweelingen, 22 mei – 20 juni
#singlegoals

Je voelt je superhappy dus gooi je charmes in de strijd! Wie weet wordt die crush straks wel jouw BF!

#couplegoals
Jullie hebben deze week wat minder tijd voor elkaar. Maar niet getreurd, nu heb je lekker veel tijd voor je besties!

Kreeft, 21 juni – 22 juli
#singlegoals

Oehlalaaaa als je het niet verwacht, kom je the one tegen. Let goed op deze week, Kreeft!

#couplegoals
Jaloezie is geen goede eigenschap, Kreeft! Maar jouw bae moet soms wél even weten wanneer het genoeg is. Probeer rustig te blijven!

Leeuw 23 juli – 22 augustus
#singlegoals

Het wordt tijd om eens uit je comfortzone te komen!. Stap gewoon op je crush af. Wedden dat hij dat juist heel erg kan waarderen?

#couplegoals
Jij houdt heel erg van verrassingen. Maar het is ook belangrijk dat jij je eens laat verrassen, Leeuw! En niet proberen overal achter te komen hé!

Maagd, 23 augustus – 22 september
#singlegoals

Jij bent eigenlijk helemaal niet met de liefde bezig. Dat geeft helemaal niks want dat komt vanzelf wel weer! Misschien wel sneller dan je denkt!

#couplegoals
Wauw jullie zijn helemaal in loveee en ie-der-een mag het weten! Passen jullie op dat het niet te klef wordt, Maagd?

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
#singlegoals

Deze week heb je beloofd je oma te helpen. Ook al heb je geen zin, ga toch maar wel. Wie weet kom je die ene leuke boy uit de straat wel tegen.

#couplegoals
Ben je nou nog steeds zo verlegen? Dat hoeft toch helemaal niet! Jouw bae is superverliefd op je en je hoeft je nergens voor te schamen

Lees ook:

Beeld: 123RF