Is het meant to be tussen je crush en jou? Of ben jij nog steeds deeply #inlove met je bae? Check snel wat er deze week in de sterren staat over de liefde!

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
#singlegoals
Hmm… je crush geeft mixed signals. Vraag om duidelijkheid, dan weet je meteen of hij je tijd waard is.

#couplegoals
Je voelt je niet zo lekker deze week, maar jouw lover doet er alles aan om je op te vrolijken. Zo lief!

Boogschutter, 23 november – 21 december
#singlegoals
Je komt deze week weer die hottie tegen die je laatst voorbij zag lopen. Is dit toeval of is het misschien wel meant to be?

#couplegoals
Pff… je vindt de kou maar niks. Gelukkig heeft bae veel tijd om af te spreken deze week, dus dat worden veel cuddles and kisses.

Steenbok, 22 december – 20 januari
#singlegoals
Je BFF heeft een oogje op jouw ex en daar zit jij best over in. Praat erover met haar, dan kan zij daar rekening mee houden.

#couplegoals
Je lover en jij lopen ergens tegenaan waardoor jullie ruzie krijgen. Onthoud dat ruzietjes er soms bij horen, het is vast snel weer goed.

Waterman, 21 januari – 19 februari
#singlegoals
Oe-la-la… het klikt wel heel goed met die cutie op school. Jij krijgt al vlinders in je buik als jullie met elkaar praten.

#couplegoals
Je bae heeft een superleuke verrassing voor jou gepland aankomend weekend. Nog even afwachten!

Vissen, 20 februari – 20 maart
#singlegoals
Je crush en jij draaien een beetje om elkaar heen, omdat jullie best verlegen zijn. Just make a move, het is overduidelijk dat jullie into each other zijn. 😉

#couplegoals
Oe-la-la… jij bent niet meer available, want het is nu Facebook official tussen je lover en jou. Yes!

Ram, 21 maart – 20 april 
#singlegoals
OMG, je crush vraagt ineens of jij een keertje op date wilt gaan. Daar hoef jij niet lang over na te denken: yes please!

#couplegoals
Het is fijn om veel tijd met je bae te besteden, maar vergeet niet dat je girls ook graag met jou afspreken. Ga iets leuks met ze doen deze week.

Stier, 21 april – 21 mei
#singlegoals
Jij hebt laatst iemand afgewezen en nu begin je te twijfelen of dit wel de juiste keuze was. Be careful, want je wilt hem/haar niet nog een keer kwetsen.

#couplegoals
De laatste tijd zit jij wel heel vaak aan die knapperd op school te denken. Weet je zeker dat je nog #inlove bent met je vriend(in)?

Tweelingen, 22 mei – 20 juni
#singlegoals
Jij probeert je feelings weg te duwen, maar waarom eigenlijk? Misschien loopt het wel uit op iets supermoois. Give it a try!

#couplegoals
Hmmm… je lover geeft je de laatste tijd niet veel aandacht en dat maakt je verdrietig. Vraag of er iets aan de hand is, want een #relationship hoort juist leuk te zijn.

Kreeft, 21 juni – 22 juli
#singlegoals
A broken heart is never easy. Zoek steun bij je girls en huil bij hen uit. De enige manier om over je ex heen te komen, is door het tijd te geven.

#couplegoals
Er staat iets in de weg tussen je lover en jou. Dat is vervelend, maar het kan jullie band alleen maar sterker maken als jullie er samen doorheen komen.Leeuw 23 juli – 22 augustus
#singlegoals
Bah, jij vindt het maar niks dat je geen lover hebt in december. Onthoud dat je ook heerlijke filmavondjes met je BFF kan houden.

#couplegoals
Je lover is ready for the next step, maar ben jij dat ook? Als je teveel twijfelt, geef het dan gewoon aan. Dat begrijpt hij/zij echt wel.

Maagd, 23 augustus – 22 september
#singlegoals
Het lijkt wel alsof alles tegen zit deze week, maar daar gaat verandering in komen… 😉

#couplegoals
Je lover heeft een beetje last van een winterdipje. Houd samen een cosy filmavondje in bed, dan is dat winterdipje zo verdwenen.

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
#singlegoals
Als je crush niet honderd procent voor jou gaat, dan is hij/zij jouw energie niet waard. Move on!

#couplegoals
OMG! Je lover heeft echt een superleuke verrassing voor jou. How sweet.

[shoppable_snippet id=1a82]

Lees ook:

Beeld: 123RF