Yessssss! Vanaf vandaag is het officieel zomer. Hét moment om aan vakantie te gaan denken. Maarre… wat zul je beleven in de hotste maanden van dit jaar? Je horoscoop laat het zien.

Waterman, 21 januari – 20 februari
Love:
Een echte vakantieflirt zit er voor jou niet in, maar no worries. Aan het einde van de vakantie kom je een love interest tegen die wel eens wat langer zou kunnen gaan duren dan alleen deze zomer.
Friends: Je was bang dat je vriendinnen en jij uit elkaar zouden groeien nu jullie elkaar een tijdje minder zouden zien, maar het tegendeel gebeurt. Hoe nice!oH
Vakantievibe: Jij gaat deze vakantie helemaal los en dat is fantastisch!

Vissen, 21 februari – 20 maart
Love:
Oeh, jij krijgt gewoon keuzestress van alle hotties die je deze zomer spot! Luister naar je gevoel, uiteindelijk weet jij best wie er echt bij jou past.
Friends: Een vriendschapscrisis dreigt in de laatste dagen van juli, maar gelukkig komen jullie er samen sterker uit.
Vakantievibe: Op vakantie doe je zo veel nieuwe indrukken op, dat de reis je voor altijd bij zal blijven.

Ram, 21 maart – 20 april
Love: Halverwege de vakantie staan je een paar passionele dagen te wachten. Als je durft tenminste…
Friends: Het was niet je doel om deze vakantie nieuwe friends te maken, maar met sommige mensen klikt het zo goed, dat jullie elkaar echt wel blijven zien.
Vakantievibe: Deze vakantie ga jij helemaal los. Pas op dat je niet te veel doet, je wilt ook nog een beetje uitgerust terugkomen.

Stier, 21 april – 20 mei
Love:
Jouw love life kan wel een boost gebruiken, maar toch lijkt dat deze zomer niet helemaal te lukken. Don’t worry, het komt later dit jaar weer in orde.
Friends: Je vriendinnen en jij groeien deze zomer alleen maar meer naar elkaar toe. Tip: organiseer slaapfeestjes om jullie band nog sterker te maken.
Vakantievibe: Deze zomer is het perfecte moment om nieuwe dingen uit te proberen. Surfen, SUP’en… door al dat bezig zijn op het water, voel jij je fantastisch.

Lees ook: 10 dingen die iedereen doet in de toetsweek

Tweelingen, 21 mei – 20 juni
Love: Een echte zomerliefde kun je het niet noemen, want je kent deze leukerd al veel langer. Toch lijkt de vonk nu pas echt over te slaan.
Friends: Helaas, de kans is groot dat je deze zomer een langdurige vriendschap verliest. Gelukkig komen er ook weer nieuwe voor in de plaats.
Vakantievibe: You need sun! En die krijg je ook. Heerlijk opladen aan het zwembad of in zee, meer heb jij niet nodig.

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Love: Hmm… je hebt deze zomer een leuke fling, maar of het echt iets wordt tussen jullie ligt aan jou. Daarvoor zul je eerst wat tegenslagen moeten overwinnen.
Friends: Schrijf mensen niet te snel af, dan kan er een leuke vriendschap uit onverwachte hoek op je pad komen.
Vakantievibe: Je vindt deze vakantie de perfecte spot. Jammer dat je ook weer naar huis moet… Misschien kun je volgend jaar terug?

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Love: Je bent super in love deze zomer, maarre… hebben jullie echt zo veel gemeen? Er is een kans dat je in eerst instantie voor de verkeerde valt.
Friends: Op een paar hobbels aan het einde van de zomer na, blijven jouw vriendschappen steady deze zomer. Je lijkt echt een paar besties gevonden te hebben.
Vakantievibe: In eerste instantie lijkt je vakantie wat tegen te vallen, maar de leuke mensen in jouw omgeving maken dat hartstikke goed.

Maagd, 23 augustus – 22 september
Love: Jouw zomerkriebels beginnen al vroeg deze zomer. Dikke kans dat je nu al helemaal hoteldebotel bent. Onderneem snel actie, juli is echt jouw maand.
Friends: Soms kun je een beetje onzeker zijn, maar je friends helpen je deze zomer om veel confidenter te worden.
Vakantievibe: Door alle mooie dingen die je deze zomer ziet, komt jouw crea kant boven. Maak daar gebruik van, wie weet houd je er een nieuwe hobby aan over.

Lees ook: Horoscoop dinsdag 21 juni

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Love: Pas geleden raakte jij nog teleurgesteld in de liefde, dus die nieuwe summer love hoeft voor jou even niet zo. Maar of je dat volhoudt…
Friends: De meiden die je op vakantie ontmoet, zorgen ervoor dat jij echt de beste vakantie ever hebt.
Vakantievibe: Je vindt het heerlijk om een paar weken met anderen op te trekken, maar je hebt ook tijd nodig om alleen te zijn en weer helemaal op te laden.

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Love: De vonken spatten de hele zomer van jouw love life, Schorpioen! Dit zou wel eens een blijvertje kunnen zijn.
Friends: Jij hebt het zo druk met andere dingen dat je halverwege de zomer dreigt te missen dat een vriendin je nu echt even nodig heeft. Gelukkig ben je crea genoeg om dat weer goed te maken.
Vakantievibe: Aan het begin van de vakantie heb je even moeite om in het ritme te komen. Laat anderen daar niet het slachtoffer van worden!

Boogschutter, 23 november – 21 december
Love: Jij verandert deze zomer in een echte flirt. Italiaan, Zweed of Spanjaard: iedereen bezwijkt voor jouw lieve lachjes en knipoogjes.
Friends: Door alle stress aan het einde van het schooljaar, vergaten je friends en jij bijna wat echt belangrijk is: jullie vriendschap. Gelukkig vinden jullie elkaar deze zomer even helemaal terug.
Vakantievibe: Uitrusten is niet echt jouw ding, jij gaat liever iets doen. Shoppen bijvoorbeeld.

Steenbok, 22 december – 20 januari
Love: Jij gaat een geweldige vakantie tegemoet op liefdesgebied en stiekem zou je willen dat je deze lover langer vast kon houden. It’s up to you!
Friends: Dikke kans dat jij deze zomer iemand tegenkomt die je al heel lang niet meer hebt gezien. Jullie hebben ineens een megaklik!
Vakantievibe: Een rustige zonvakantie is alles wat jij nodig hebt. Boekje, zwembadje… helemaal perfecto.

Lees ook: Dit of dat?