Je zit op de fiets naar je eerste date met HEM en dan ontdek je dat je je mascara bent vergeten. Je hebt je mooiste kleren aan, oogpotlood en lipgloss op. Alles klopt dus, behalve die stomme mascara. Dacht je dat hij dat merkte? Welnee! Jij bent de enige die je hier druk om maakt. Check snel meer dingen waarover jij je als enige opwindt.

#1. Of je wel de nieuwste mode draagt
Je hoeft niet meteen in een vuilniszak op te komen draven, maar of jouw truitje spiksplinternieuw is of eigenlijk al twee jaar in je kast hing… dat merkt hij echt niet!

#2. Of je precies dezelfde dingen als hij leuk vindt
Misschien is hij niet heel blij als hij ontdekt dat jouw hele kamer vol posters van 5SOS of One Direction hangt, maar zolang je niet elke drie minuten zegt dat je later écht met Harry wilt trouwen, maakt het niets uit dat jullie verschillende interesses hebben. Zolang je maar andere dingen deelt.

#3. Of je zenuwachtig bent
Word je al rood als hij alleen maar naar je kijkt? Geeft niets! Waarschijnlijk vindt hij het alleen maar supercute als je een beetje zenuwachtig bent.

#4. Of je hem meteen terug appt
Waarom zou je vierentwintig uur wachten met terug appen als je hem nu wilt vertellen dat het geweldig was? Waarom?

Lees ook: 10 dingen die hij zegt als hij je leuk vindt

#5. Of je veel eet
Bestel gewoon de allergrootste pizza als jij daar zin in hebt. Het interesseert hem echt niet of jij superveel of weinig eet.

#6. Of je iets stoms zegt
Zolang je niet iets zegt dat écht heel beledigend is, hoeft echt niet elke opmerking op een date to the point te zijn. Zie het zo: als je er iets superstoms uitflapt, hebben jullie later iets om samen om te lachen.

#7. Of je supergoed danst
Beperken jouw dansmoves zich tot stap tik? En doe je zelfs dat uit de maat? No problemo. Maak gewoon lekker lol op de dansvloer. Waarschijnlijk merkt hij er dan niets van. 

Lees ook: 5 manieren om je crush te laten weten dat je bestaat