jongen praten jongen

10 dingen om over te praten met een jongen

Heb je eindelijk genoeg moed verzameld om een gesprekje aan te knopen met je crush, weet je niet waar je het over moet hebben! Praten met een leuke boy is al supereng en spannend genoeg. No worries, GIRLZ geeft je tien onderwerpen waar je zeker met je crush over kunt babbelen om hem beter te leren kennen!

Heb je eindelijk genoeg moed verzameld om een gesprekje aan te knopen met je crush, weet je niet waar je het over moet hebben! Praten met een leuke jongen is al supereng en spannend genoeg. No worries, GIRLZ geeft je tien onderwerpen waar je zeker met je crush over kunt babbelen om hem beter te leren kennen!

#1. De laatste film

Is hij ook helemaal gek van de laatste Marvel-film? Wat vond hij ervan? Als hij niet geweest is, kun je natuurlijk vragen of hij zin heeft om samen met jou naar de bios te gaan. 😉

#2. School

School is misschien boring, maar als het goed is zitten jullie allebei op school en hebben jullie iets gemeen waar je over kunt praten met die jongen. Of hij die ene leraar ook zo’n sukkel vindt bijvoorbeeld, of wat zijn favo vak is.

#3. Vriendengroep

Heeft die jongen veel vrienden of juist een kleinere vriendengroep? Kent hij die en die ook, en gaat hij daar ook regelmatig mee chillen? Oh wat leuk, misschien kun je een keertje mee gaan!

#4. Praten over het weer met die jongen

Heel cliché, maar of het nu goed of slecht weer is, je kunt er altijd over praten. Enne, van die suffe regenbui schakel je snel over naar zijn weekendplannen!

#5. Weekendplannen

Altijd leuk om op maandag al naar uit te kijken, en helemaal niet crazy om er dan over te beginnen: het weekend. Wat doet hij meestal in het weekend en wat gaat hij dit weekend doen? Misschien een leuke date met jouw plannen? Cool!

#6. Hobby’s

Vraag hem wat hij graag doet als hij geen school en huiswerk heeft. Misschien komen jullie er wel achter dat jullie beiden gek zijn op gamen, en kunnen jullie dat samen een keertje gaan doen.

#7. Sport

Sport hij fanatiek en welke sport doet hij dan? Vertel dat jij ook gek bent op sport en stel voor om een keertje samen te gaan hardlopen, of om hem aan te komen moedigen bij zijn voetbalwedstrijd.

#8. Favoriete muziek

Vraag hem naar welke muziek hij luistert op zijn telefoon en of je misschien wat mag horen. Welke bandjes vindt hij te gek, en gaat hij weleens naar concerten?

#9. Vakanties

Waar gaat hij deze zomer naartoe op vakantie en met wie? Met of zonder zijn ouders? Of blijft hij lekker thuis? Naar welke landen zou hij ooit nog op vakantie willen? En is hij meer van de zonvakanties of gaat hij liever op wintersport? Praten maar met die jongen!

#10. Bijbaantjes

Heeft hij al een bijbaantje en hoe is hij aan dit werk gekomen? Vindt hij het leuk en heeft hij nog tips voor je als jij ook op zoek bent naar een bijbaantje?

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Weet jij nog leuke onderwerpen?

Gerelateerde artikelen