Jij en je boyfriend hebben zin om samen iets leuks te gaan doen, maar jullie hebben Γ©cht geen inspi en eigenlijk ook niet zoveel geld. De bios hebben jullie wel gezien, en shoppen en uit eten gaan is ook geen optie. Gelukkig zijn er heel veel leuke (gratis) dingen die je zou kunnen doen met je vriendje.

#1. Film kijken

Naar de bios gaan is leuk, maar thuis een film kijken is eigenlijk nog leuker. Je hoeft geen rekening te houden met andere mensen en het scheelt je ook veel geld. Steek kaarsjes aan en kruip gezellig samen op de bank of onder de dekens met een goeie film.

#2. Strand

Wat is er nu romantischer dan samen een lange strandwandeling maken? Terwijl jullie uitwaaien kunnen jullie gezellige kletsen.

#3. Bos

Als het strand geen optie is, is er vast wel een enthousiaste hond die graag uitgelaten wil worden. Jij en je lover lopen samen hand in hand en de hond heeft het ook naar zijn zin. Enne, ook zonder hondje is het leuk om samen in het bos te wandelen.

#4. Picknicken

Plunder thuis de voorraadkast, neem een kleedje mee en ga gezellig picknicken. Ga lekker tegen elkaar aan liggen en smul van al het lekkers wat jullie konden vinden. En vergeet je zonnebril niet!

#5. Game night

Het klinkt misschien een beetje suf, maar hoe vaak speel je nu nog een bordspelletje? Trek alle old school spelletjes zoals Monopoly maar uit de kast. Haal je competitieve kant naar boven en daag hem uit! Jullie zijn sowieso een paar uurtjes zoet.

#6. Zonsondergang

Ga op een onbewolkte dag β€˜s avonds naar een leuke plek waar jullie samen kunnen kijken naar de zonsondergang. How romantic!

#7. Bakken

Hoe leuk is het om samen iets te bakken, wat dacht je van samen cupcakes maken? De ingrediΓ«nten heb je meestal al in huis. Wedden dat je lover het heel erg leuk vindt om je te helpen met het versieren? En dat hij ze daarna maar al te graag opeet samen met jou?

#8. Skeeleren

Trek die skeelers maar onder het stof vandaan en ga samen een groot rondje skeeleren. Daag elkaar bijvoorbeeld uit voor een wedstrijdje. En daarna allebei uithijgen op een bankje en genieten van een ijsje.

#9. Sterren kijken

Op een heldere avond kunnen jullie lekker op een kleedje naar de sterren kijken. Verwonder je over alle sterren die er aan de hemel te zien zijn, en houd elkaar warm door lekker tegen elkaar aan te liggen.

#10. Discover

Hoe goed ken je eigenlijk je eigen stad of dorp? Speel samen voor toerist in je eigen hometown en doe alsof jullie hier nog nooit geweest zijn. Ga bijvoorbeeld eens naar alle plekken waar jullie eigenlijk nooit komen. Wie weet op wat voor mooie plekjes jullie allemaal terechtkomen.