Je weet dat je lover groene ogen heeft, een volle haardos en een lekker lijf. Maar weet je ook wat je daar allemaal mee kan doen? Alleen kijken is niet de bedoeling; aanraken mag!

#1. Haardos
Vanaf zijn voorhoofd tot onderin zijn nek; krioel met je handen lekker door zijn manen. Je kan hier zelf waarschijnlijk flink van genieten en dat geldt ook voor hem.

#2. Oren
Hij kan hier veel meer mee dan alleen luisteren, dus maak er gebruik van! Fluister er lieve woordjes in of bijt zachtjes op zijn oorlelletje om hem op te hitsen. 

#3. Mond
Of je hem lieve kusjes of intense tongzoenen geeft; leef je uit met zijn mond. Ook leuk; stop een aardbei in je mond en laat hem die er uit pakken met de zijne.

#4. Nek
Zoenen kan je niet alleen op zijn mond, hij vindt het ook erg prettig als je hem in zijn nek zoent. Overigens is dat ook de perfecte plek voor een zuigzoen…

Lees ook: 25 tekenen dat jij totally verliefd bent

#5. Schouders
Geef zijn gespierde schouders een ontspannende massage door zijn spieren los te masseren. Gebruik voor wat extra spanning een massageolie met een smaakje!

#6. Tepels
Net als bij meiden zijn ook bij de heren de tepels een gevoelige plek en raken ze opgewonden als je er mee speelt.

#7. Buik
Hij moet zelf zijn best doen om een sixpack te kweken van zijn buikspieren, maar jij kunt er lol mee beleven door er slagroom op te spuiten en af te likken…

Lees ook: Vier manieren om cool te blijven als je met je crush bent

#8. Vingers
Ben je bezig met het voorspel en wil je hem gek maken, stop dan zijn vingers één voor één in je mond en speel er mee met je tong. Succes gegarandeerd!

#9. Knieholtes
Sommige boys vinden het lekker als je in zijn knieholtes kietelt, anderen kunnen er niet tegen en beginnen alleen maar keihard te lachen. Het is in elk geval het proberen waard.

#10. Voeten
Wil je je lover verwennen zonder seksuele bijbedoelingen, laat hem dan relaxed op de bank liggen en masseer zijn voeten.