Ein-de-lijk heb je dit jaar een vriendje om Valentijnsdag mee te vieren, maar je heb geen idee wat je samen kunt doen. Gelukkig lees je hier 10 manieren om van Valentijn een superleuke dag te maken!

Tip 1: Romantisch dineren voor twee
Lekker romantisch eten hoeft niet in een duur restaurant, maar kan natuurlijk ook gewoon thuis. Maak zijn favoriete gerecht en dek de tafel romantisch in met kaarsen en rozenblaadjes. Lok vervolgens je lover naar jouw huis met een Whatsappje en verras hem met een romantisch etentje!

Tip 2: Skip diner
Je kan natuurlijk ook het hoofdgerecht overslaan en gelijk beginnen aan het toetje.

Tip 3: Wees de geheime aanbidder
Schrijf je lover of crush een brief of een kaart met ondertekend ‘Je stille aanbidder’. Kaartjes ontvangen is altijd leuk!

Tip 4: Film jezelf!
Geen zin om te schrijven? Maak dan een filmpje met een lieve boodschap of een ingezongen nummer en stuur deze naar je Valentijn.

Tip 5: Watch a movie?
Vind je het saai om thuis op de bank een filmpje te kijken? Ga dan gezellig met z’n tweeën naar de bioscoop. Zoek een enge film uit, dan kun je lekker tegen hem aan kruipen.

Tip 6: Lasergamen
Wil je toch meer actie op Valentijnsdag? Dan is lasergamen een perfect idee! Kijk in jouw buurt of je ergens kunt lasergamen en laat zien dat jullie een goed team zijn.

Tip 7: Lekker schaatsen
Schaatsen kan jammer genoeg niet meer op natuurijs, maar er zijn genoeg ijsbanen in heel Nederland waar je gezellig kunt schaatsen. Doe alsof je helemaal niet kunt schaatsen en laat je per ongeluk in zijn armen vallen. De perfecte manier om de hele avond samen hand in hand te schaatsen.

Tip 8: Verras je crush!
Verras je crush of vriendje met ballonnen, kaarten, slingers of chocolaatjes. Verrassingen zijn altijd leuk toch?

Tip 9: Zelfbedachte cadeaubonnen
Maak kleine kaartjes, schrijf hier leuke verassingen in en stop deze in een envelop. Je lover kan de kaartjes bij jouw inleveren en zo krijgt hij zijn verrassing. Maak bijvoorbeeld een bon voor een lekkere rugmassage, 10 heerlijke knuffels of een picknick voor twee.

Tip 10: Stippel een route uit naar jullie favoriete plekje
Wil je echt romantisch zijn? Stippel een route uit naar jullie favoriete plekje. Een plek waar je romantisch met z’n tweeën kunt picknicken of naar de sterren kunt kijken. Of laat de route in jouw kamer eindigen, zet een muziekje op en verlicht je kamer met kaarsjes. Superromantisch!