Je houdt van hem, maar soms erger je je dood aan zijn stomme jokes. Toch lach je er iedere keer weer om, want je weet dat hij het goed bedoelt. Lees snel verder voor tien dingen die niet leuk, maar wel goed zijn voor je verkering!

#1. Sorry zeggen
Je maakt af en toe ruzie met hem om de stomste dingen en daar zul je zo nu en dan je excuus voor moeten maken. Ook al zat hij net zo fout.

#2. Je troubles niet op hem afreageren
Je voelt je niet lekker en je kreeg een superslecht cijfer voor je toets. Superbad, maar dat is geen reden om sjaggie tegen hem te doen.

#3. Aardig doen tegen zijn vrienden
Je vindt zijn vrienden echt sukkels, maar voor hem zijn ze heel belangrijk en daar zul jij mee moeten dealen.

#4. Hem steunen
Ook al ben je het er niet mee eens dat hij liever met zijn vrienden gaat gamen dan iets leuks te doen met jou, als het écht belangrijk is voor hem, steun jij hem of course. Zolang hij het dan ook maar oké vindt dat jij een beautyavond met je vriendinnen houdt, waar zijn aanwezigheid niet bepaald gewenst is.

#5. Zijn hobby’s respecteren
Hij gamet de hele dag en daar erger jij je dood aan, maar je houdt van hem en dus lach je lief als Mario Kart weer tevoorschijn komt.

Lees ook: Complimentjes van boys die eigenlijkniet leuk zijn

#6. Stuff delen
Je hebt superveel zin in chocola, maar als je het food-laatje op je kamer opentrekt is jouw chocoladereep nergens te bekennen. Later hoor je van hem dat hij die stiekem heeft opgegeten. Zucht…

#7. Handelen met zijn crazy gewoontes
Hij plast met de deur open en laat alles slingeren. Superirritant, maar zo is hij gewoon.

#8. Troost bieden als hij zich aanstelt
Mannen doen al zielig bij de kleinste pijntjes. Als hij verkouden is, is hij zó zielig! Maar dat maak jij weer helemaal goed met koekjes en thee.

#9. Eerlijk tegen hem zijn
Sommige dingen houd je liever voor jezelf, maar hé hij is je boyfriend en eerlijk tegen elkaar zijn hoort er bij.

#10. Stomme films kijken
Je hebt een hekel aan actiefilms, maar hij vindt ze te gek, dus jij kijkt braaf mee. Maarre… Dan kijkt hij ook maar met jou naar een aflevering van Pretty Little Liars!

Lees ook: 9 relatiegoals voor op je bucketlist