Onhandig

10 superawkward dingen die je herkent als je verliefd bent

Je bent echt helemaal totally in love! De kriebels in je buik zorgen er niet alleen voor dat je supervergeetachtig bent, maar bezorgen je ook superveel awkward moments. Welke genante situaties herken jij?

Je bent echt helemaal totally in love! De kriebels in je buik zorgen er niet alleen voor dat je supervergeetachtig bent, maar bezorgen je ook superveel awkward moments. Welke genante situaties herken jij?

#1. Je komt niet meer uit je woorden
Je doet keihard je best om indruk te maken op hem, maar door zijn mooie ogen dwaal jij helemaal af. In plaats van ja zeg je vla! Oeps…

#2. Lantaarnpaal
Je ziet hem onverwachts lopen op straat, wat een verrassing! Je bent zo verbaasd dat je keihard tegen een lantaarnpaal aan knalt. Dat heeft niemand gezien, toch?

#3. Je had dat beter niet kunnen zeggen
Natuurlijk weet jij wie al zijn vrienden zijn, hoe zijn hond heet en waar hij woont, maar het is niet de bedoeling dat hij weet dat jij dat weet. Het is dus vet awkward als hij het over zijn hond heeft en jij roept uit het niets “Hoe is het met Kwispel?”

#4. Dagdromen
In het echt durf je bijna niks tegen hem te zeggen, maar in je hoofd heb je alle gesprekken al honderd keer gevoerd. Je bent zo in je hoofd bezig, dat je helemaal niet meer naar je friends luistert.

#5. Je bent iets te enthousiast
Hij stuurt je een appje, oh my god! Superleuk, maar dat hoeft de rest van de wereld natuurlijk niet te weten.

Lees ook: Het is gelukkig oké

#6. SIMS
Je hebt hem tot in detail nagemaakt bij The SIMS, zodat je jullie hele toekomst kunt uitspelen, die jij natuurlijk allang uitgedacht hebt.

#7. Je weet ineens alles
Hij is gek op voetballen, dus jij ook! Thuis krijg je een spoedcursus voetbalpraat van je pa, zodat je een reden hebt om mee te praten.

#8. Tomaat
Als hij tegen je praat of naar je kijkt, word jij zo rood als een tomaat.

#9. Je praat iets te veel over hem
Je friends worden helemaal gek van je, omdat je alleen nog maar over je crush praat. Je praat zelfs zoveel over hem dat je helemaal niet door hebt dat hij achter je staat en alles hoort wat je zegt, oh-oh…

#10. Everybody knows
Niet alleen je friends, maar ook iedereen uit je klas en je ouders weten dat jij totally in love bent. Is het dan zo obvious?

Lees ook: 10 tips voor een topdate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen