Vindt hij je nou leuk of niet? Soms is het nog niet zo makkelijk om te zien of jouw mister Right je ook echt leuk vindt. Check dus maar snel deze signs!

#1. Hij kijkt naar je
Maar als jij terug staart, heeft hij ineens weer al zijn aandacht nodig voor zijn wiskundewerk. Een boy die kijkt, wegkijkt en de volgende les weer naar je zit te staren, vindt jou duidelijk hartstikke leuk!

#2. Hij raakt je aan
En dan geldt een stomp tegen je schouder ook, jongens zijn nu eenmaal niet zo subtiel. Een ruwe aanraking is zijn manier om je te laten zien dat hij aandacht voor je heeft, zonder dat hij meteen voor gek staat bij zijn vrienden. Als je een beetje terugflirt, krijg je hem vast zo ver dat hij gewoon je hand pakt, in plaats van je schouder bijna in elkaar te rammen.

#3. Hij doet opgelaten bij zijn vrienden
Jullie kletsen supergezellig, maar als zijn vrienden erbij zijn, doet hij ineens alsof hij je nauwelijks kent. Al laat-ie wel ineens zijn spullen uit zijn handen vallen als jij langskomt… Tja, jij vertelt misschien meteen aan al je friends dat je verliefd bent, maar veel boys vinden dat niet zo stoer. Vandaar dat-ie een beetje verkrampt doet als jij in de buurt van zijn matties komt.

#4. Hij blijft speciaal voor jou online
Hij zegt misschien wel dat hij zo moet eten, maar zijn status blijft op online staan, net zolang tot jij weggaat.

#5. Hij hangt bij je in de buurt rond
Hij komt misschien niet naast je zitten in de pauze, maar als je goed kijkt, neemt hij wel altijd de tafel net naast de jouwe. Yep, he is definitely into you!

Lees ook: 9 redenen dat je crush een player is

#6. Hij neemt het voor je op
Jij hebt altijd gelijk. In zijn ogen dan, hè? Zelfs als niemand het met je eens is, snapt hij je he-le-maal. Of hij doet in elk geval alsof.

#7. Hij stuurt je een kusje
Via de app hè? En daarna gaat hij heel snel offline, want het is natuurlijk vet eng dat hij heeft laten zien hoe leuk hij je vindt. Verwacht deze actie ook niet als eerste move. Voor veel boys is dit best een grote stap.

#8. Hij vindt alles wat je doet grappig
Zelfs je flauwste grap levert bij hem een enorme grijns op. Zo cute!

#9. Hij doet jouw bewegingen na
Zit jij met een hand onder je kin, doet hij dat ook ineens. Good sign! Alle verliefde mensen spiegelen onbewust hun lover. Als jouw bae ineens hetzelfde beweegt als jij, zou het dus zomaar kunnen dat er love in the air is!

#10. Hij zit aan zijn haar
Draai jij altijd een pluk haar rond je vinger als je aan het flirten bent? Boys doen dat ook. Waarschijnlijk is hij een beetje nerveus als hij met jou praat en gaat hij daarom aan zijn haar plukken. So sweet!

Lees ook: 6 tekenen dat hij verlegen is