verkering

10 tekenen dat je verliefd bent!

Je praat over hem, denkt aan hem, vindt hem knap… Dat je een crush hebt weet je zeker, maar ben je ook verliefd? De grens tussen iemand leuk vinden en in love zijn is soms best wel vaag… Wil jij weten of je écht verliefd bent? Check dan deze 10 tekenen!

Je praat over hem, denkt aan hem, vindt hem knap… Dat je een crush hebt weet je zeker, maar ben je ook verliefd? De grens tussen iemand leuk vinden en in love zijn is soms best wel vaag… Wil jij weten of je écht verliefd bent? Check dan deze 10 tekenen!

1. Je denkt alleen maar aan die persoon
Of je nou in bed ligt, op school zit of op je werk zit: wáár je ook bent, je denkt continu aan diegene. Je staat ermee op en gaat ermee naar bed. Deze boy zit vast in jouw hoofd!

2. Impress
Je doet alles om indruk op hem te maken, zelfs de meest vreemde dingen… Maar ach, als je hem maar aan het lachen krijgt.

3. Mobiel-obsessie
Je checkt continu je mobiel of hij je een berichtje heeft gestuurd. En als je mobiel afgaat is je eerste gedachte of hij het misschien is… En dan teleurgesteld zijn als je ziet dat je moeder het is!

4. Zijn mening
Je weet zijn interesses en plots merk je dat je bepaalde dingen over begint te nemen. Je start met het kijken van zijn favo serie of bent ineens óók geïnteresseerd in die muzieksoort. Maar of dat met hem te maken heeft? Nee hoor, tuurlijk niet! Uhum…

5. Je vriendinnen worden gek van je verhalen
Je praat superveel over hem en probeert altijd weer een manier te vinden om het onderwerp te veranderen naar je boy.

6. Hij bepaalt jouw humeur
Het ene moment ben je superblij als hij naar je lacht, terwijl je op het andere moment niets anders doet dan huilen… Verliefd zijn is leuk, maar het maakt je ook erg kwetsbaar. Jouw crush kan jouw dag maken of breken. Mood swings zijn heel normaal als je verliefd bent!

7.  Staren
Ben je in dezelfde ruimte met hem en kan je je ogen niet van hem afhouden? Dit is zeker weten een teken dat je verliefd bent. Je vergeet alle anderen om je heen en bent alleen met hem bezig. Kijkt hij naar me? Wat doet hij?

8. Hij staat op #1
Je zegt afspraken met vriendinnen af om bij hem te kunnen zijn. Zelfs je training, wat je normaal altijd superbelangrijk vond, skip je voor je boy. Dit kan maar één ding betekenen: jij bent verliefd!

9. Minpunten? Welke minpunten?
Jouw crush is niet alleen knap, hij is ook slim, lief en supergetalenteerd… O ja, en hij draagt ook altijd leuke kleding en is heel sportief. Als je verliefd bent, heb je een ‘roze bril’ voor je ogen. Je ziet alleen de goede eigenschappen, terwijl je negatieve dingen vergeet.

10. Één persoon
Terwijl je dit artikel las, was er de hele tijd maar één persoon in je hoofd… Jep, you’re in love! 😉

Lees ook: 10 tekenen dat hij verliefd op je is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen