mezelf vinger vingeren masturberen vibrator kopen

10x dit moet je weten over masturberen

Help! Ineens heeft iedereen het over masturberen en zelfbevrediging, maar wat is dat eigenlijk? En is het normaal dat je je schuldig voelt als je het doet? We zetten 9 vragen en antwoorden voor je op een rijtje.

Masturberen.. Het lijkt misschien awkward om het erover te hebben, maar dat is het helemaal niet! Juist omdat we er niet zo graag over praten, zitten we vaak ook met veel vragen. Wij geven hieronder antwoord op tien vragen over masturberen.

#1. Wat is masturberen?

Als je masturbeert (of jezelf bevredigt) streel je jezelf tot je een orgasme krijgt. Veel girls vinden het fijn om daarbij te fantaseren.

#2. Hoe vaak moet je masturberen?

Je moet natuurlijk helemaal niks. Sommige meiden doen het drie keer per dag, andere girls een keer in drie maanden en sommigen doen het nooit. Dat is allemaal prima, zolang jij je er maar fijn bij voelt.

Hoeveel weet jij echt over seks?

#3. Mijn boyfriend masturbeert nog steeds, is dat erg?

Het kan een beetje stom voelen als je lover nog steeds masturbeert, want hallo, jullie hebben nu toch iets? Jep, maar dat wil niet zeggen dat hij het niet meer fijn vindt om aan zelfbevrediging te doen. Of course vindt hij jou hartstikke lief, leuk en aantrekkelijk, maar soloseks is voor veel mensen iets anders dan seks met z’n tweeën. Als een boy nog steeds masturbeert, heeft dat waarschijnlijk dus helemaal niets te maken met jullie relatie, maar eerder met een momentje van ontspanning voor je lover.

#4. Ik kom niet klaar als ik met mijn vinger in mijn vagina ga. Wat nu?

De meeste girls kunnen niet klaarkomen als ze alleen met hun vingers in hun vagina gaan. Daarvoor moeten ze hun clitoris stimuleren. Dat is het knobbeltje aan de bovenkant van je binnenste schaamlippen, waar heel veel zenuwuiteinden samenkomen. Doordat het zo gevoelig is, geeft het een fijn gevoel als je het streelt. Uiteindelijk kun je op deze manier een orgasme krijgen.

#5. Mijn BFF zegt dat ze klaarkomt van de douche, maar hoe werkt dat?

Waarschijnlijk staat ze dan niet gewoon onder de douche, maar richt ze de straal op haar clitoris. Dat geeft voor veel girls net zo’n lekker gevoel als strelen of likken en zorgt ervoor dat ze klaarkomen.

#6. Ik vind het fijn om over een kussen of een knuffel te schuiven en zo klaar te komen. Is dat gek?

Nee, heel veel meiden ontdekken op deze manier dat ze het fijn vinden om hun clitoris te stimuleren. Als jij je hier goed bij voelt, is er dus niets mis mee om op deze manier te masturberen.

Hoe moet ik masturberen?

#7. Wat zijn dildo’s en vibrators?

Dildo’s en vibrators zijn seksspeeltjes. Het verschil is dat een vibrator trilt en een dildo niet. Een dildo gebruik je als een kunstpenis: je beweegt hem op en neer in je vagina. Met een vibrator kun je dat ook doen, maar die kun je ook tegen je clitoris houden voor een prettig gevoel. Belangrijk is in elk geval dat je altijd je eigen speeltjes gebruikt, want het is heel onhygiënisch om die van een ander te gebruiken.

#8. Na het masturberen voel ik me schuldig. Is dat normaal?

Heel veel meiden voelen zich schuldig als ze masturberen, bijvoorbeeld tegenover hun ouders, maar dat is echt helemaal nergens voor nodig. (Bijna) iedereen masturbeert en het is gezond, dus waarom zou je het niet doen?

Jongeren beginnen later aan seks!

#9. Ben ik ontmaagd als ik masturbeer?

Nee, je bent pas ontmaagd als je seks hebt gehad met iemand anders.

#10. Is masturberen slecht voor je?

Helemaal niet! Masturberen is zelfs heel goed voor je! Je leert niet alleen je eigen lichaam beter kennen, maar het helpt je ook ontspannen en beter slapen. En als je veel buikpijn hebt omdat je ongesteld bent, verzacht masturberen de pijn.

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind jij het fijn om te masturberen?

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Het is super
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Zelf masturbeer ik best vaak, ongeveer 4 keer in de week. dit doe ik dan wel als ik helemaal alleen ben, ik ben namelijk altijd bang dat iemand er achter komt. Als ik masturbeer kom ik vaak wel klaar. Dat vind ik een heel fijn gevoel.?
  Beantwoorden
  • Anoniem
   Anoniem
   Reactie: Ik doe het elke dag en het geeft een heeeeeeeel fijn gevoel?
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 I<3 mastruberen
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen