Zijn jij en bae klaar voor de volgende stap of hebben jullie het al vaker gedaan? Het kan even wennen zijn als jullie elkaar oraal gaan verwennen. Lees snel verder voor tips als bae jou oraal verwent!

#1. Extra glijmiddel

Glijmiddel kan zorgen voor meer genot als hij of zij aan de slag gaat met zijn of haar vingers. Neem er een zonder smaakje als je bang bent dat je daardoor minder lekker gaat smaken.

#2. No shame

Maak je niet druk over hoe je smaakt of ruikt daarbeneden. Het is heel normaal dat je niet iedere dag hetzelfde smaakt. Het is echt niet nodig om je ergens voor te schamen.

#3. Meer stimulatie

Als hij of zij jou stimuleert met zijn of haar tong, kan het extra lekker zijn als hij of zij ook vingers gebruikt. Schaam je niet om dat te vragen. Je kan er eventueel ook een speeltje bij pakken.

#4. Praat met elkaar

Bae kan niet weten wat jij wel en niet lekker vindt als jij niks zegt. Geef dus aan wat je wel of niet lekker vindt. Jullie kunnen het van tevoren bespreken, maar het is ook prima of hem of haar te sturen als hij of zij bezig is.

#5.Β Don’t stress

Het kan zijn dat je erΒ teveel mee bezig bent dat je wel of niet gaat klaarkomen. Hierdoor lig je meer te stressen dan dat je aan het genieten bent. Misschien is standje 69 dan iets voor jou: zo kan jij je partner ook plezieren en ligt de focus niet meer alleen op jou.

Ben jij toe aan seks?

#6. Vergeet het voorspel niet

Neem je tijd voordat jullie oraal aan de slag gaan. Begin met knuffelen, zoenen, strelen… wat jullie maar fijn vinden om in de mood te komen.

#7. Pak de controle

Je hoeft niet alleen maar achterover te liggen en niks te doen. Gebruik bijvoorbeeld je heupen of houd zijn of haar hoofd vast. Beweeg met je lichaam om het ritme aan te geven. Jullie doen dit samen!

#8. Zoek een fijne positie

Het kan fijn zijn om een kussen onder je rug te leggen zodat je rug relaxed blijft. Het klinkt misschien heftig, maar het kan ook heel fijn zijn om op zijn of haar gezicht te gaan zitten. Zo kan jij zelf bepalen of je dichterbij of verder weg bij zijn of haar mond bent voor jouw genot.

#9. Eigen voorkeur

Laat aan bae zien hoe jij jezelf aanraakt. Zo weet hij of zij wat jij het lekkerst vindt.

#10. Feedback geven

Je hoeft het niet heel gedetailleerd te doen. Als hij of zij bezig is, kan je aangeven of je het bijvoorbeeld ”zachter” of ”harder” wilt. Je kan ook laten merken dat je iets lekker vindt door te kreunen. Het is wel belangrijk dat bae openstaat voor jouw feedback, anders heeft het niet zoveel zin.

Welk sekstype ben jij?

Lees ook:

Beeld: 123RF