Soms lijkt het alsof boys van een andere planeet komen, maar GIRLZ komt to the rescue! We ontdekten wat feitjes die de jongens veel begrijpelijker maken. Nou ja, een beetje dan…

#1. Ze laten het niet merken, maar ook jongens zoeken je op op Instagram en Facebook voordat ze met je afspreken. 

#2. De heren hechten meer waarde aan uiterlijk dan meiden doen, maar jongens hebben wel een veel minder groot eisenpakket dan het vrouwelijk geslacht.
 
#3. Dat hij allerlei feitjes en weetjes onthoudt en daardoor vaak antwoorden goed heeft bij tv-quizzen die jullie kijken, heeft te maken met zijn hersenen. Die slaan kleine dingetjes op omdat ze misschien ooit nog van pas komen. Meiden hebben deze hersenfunctie niet.

Lees ook: 7 dingen die je nog niet wist over zijn geslachtsdeel

#4. Zo nu en dan de discussie aangaan met je vriendje is helemaal niet erg. Integendeel, hij vindt het juist leuk als je niet alleen maar ja knikt.

#5. Het is je misschien opgevallen dat het geslachtsdeel van je boy een tintje donkerder is dan de rest van zijn lichaam. Dit komt deels door hormonen en deels door masturbatie. Jawel, de huid wordt donkerder als hij ruw wordt behandeld!

#6. Je hoeft niet bang te zijn om op een leuke boy af te stappen, ze vinden het juist superleuk als een meisje naar hen toe komt.

#7. Net als dat je het zelf niet leuk vindt als je lover onverwachts de badkamer binnenstormt als jij bezig bent met je ochtendritueel, geldt dat ook andersom. Ook jongens doen dingen die ze liever privé houden…

Lees ook: 10 dingen die je herkent als je nog nooit verliefd bent geweest

#8. Is hij wel erg lang in de badkamer, langer dan normaal, dan is het verstandig om er even ver bij uit de buurt te blijven als hij er eenmaal uitkomt! Wat een stank kan hij produceren, zeg!

#9. Weet je niet zeker of je een vriendschappelijke afspraak hebt met een guy of een heuse date, dan merk je dat vanzelf wanneer hij aan komt lopen. Ruikt hij heel sterk naar een geurtje, dan heb je een date!

#10. Wil je voor een vervolgdate gevraagd worden, zorg dan dat je op date nummer één veel lacht en positief bent. Dat doet veel goeds bij de dudes.

#11. Volgens jongens zelf is het meest voorkomende misverstand over hen dat ze meer waarde hechten aan uiterlijk dan aan persoonlijkheid.

Lees ook: De 7 stomste redenen om gedumpt te worden