11 versierblunders die boys maken

Vind jij versieren superlastig en ben je altijd bang dat je een flater slaat? No worries, ook boys gaan vaak genoeg de mist in.

Vind jij versieren superlastig en ben je altijd bang dat je een flater slaat? No worries, ook boys gaan vaak genoeg de mist in.

#1. Je net iets te hard slaan
Ineens krijg je een keiharde stom tegen je schouder. Tja, sommige boys moeten gewoon nog even oefenen met vriendelijke aandacht voor girls.

#2. Keihard lachen met zijn vrienden als jij langsloopt
Ging dat over jou? Maybe. Het kan ook zijn dat hij wil laten zien dat hij echt een heel coole boy is, die iedereen heel grappig vindt. Jammer dat het niet zo goed is voor jouw zelfvertrouwen.

#3. Je negeren
Superfrustrerend, maar ook wel een beetje schattig: een jongen die jou zo leuk vindt dat hij niet eens tegen je durft te praten. Maak zelf eens een move. Waarschijnlijk komt hij dan vanzelf een beetje los.

#4. Een botte grap maken
En dan bij voorkeur een die jou voor aap zet, want hij is o zo stoer. Juist ja. Doe maar gewoon niet, boys.

Lees ook: 8 dingen die boys sexy vinden aan girls

#5. Niet terugappen
Of alleen ‘ok’ sturen, op jouw hele verhaal. Tja, sommige boys houden gewoon niet zo veel van hun smartphone. Is hij in real life wel aardig? Dan maak je best kans.

#6. Een mannenactiviteit als date plannen
Misschien ben je een tomboy of een echte gamegirl, maar de meeste meiden maak je echt niet blij mee met een acht uur durende sessie van Grand Theft Auto, waarbij dan ook nog eens over niets anders dan de game gepraat mag worden.

#7. ‘Sexy’ foto’s van zichzelf sturen
Jullie kennen elkaar twee minuten en ineens heb je een dickpic te pakken. Vooral oudere jongens willen dat nog wel eens doen. De oplossing? De boy meteen blokkeren en je ouders waarschuwen als je lastiggevallen blijft worden. Deze ‘versiertactiek’ kan namelijk echt niet.

Lees ook: 10 stomme dingen die goed zijn voor je verkering

#8. Doen alsof het hem niets kan schelen
Heb jij net iets superliefs gestuurd, doet hij heel casual. Superfrustrerend, maar waarschijnlijk vindt hij het gewoon lastig om zijn echte gevoelens te laten zien. Tip: op Snapchat is dat vaak minder eng, omdat berichtjes dan niet blijven staan.

#9.  Zich anders voordoen als hij met zijn vrienden is
Ook boys zijn wel eens onzeker. Dan kunnen ze zomaar ineens doen alsof ze je he-le-maal niet leuk vinden, omdat ze met hun vrienden zijn. En dat terwijl hij je gisteren nog kusjes heeft gestuurd via de app. Grr..

#10. Meteen over seks beginnen
Romantisch hoor, na drie minuten al over seks beginnen of een zoenpoging ondernemen. Deze boy gaat duidelijk voor jouw karakter. Not.

#11. Heel hard plakken
Als jij hebt gezegd dat je hem ‘wel leuk’ vindt, vat hij dat op als een liefdesverklaring en plant meteen al jullie vrije tijd vol. Oh ja, en volgens Facebook hebben jullie ineens een relatie. Help! Jij was er nog helemaal niet klaar voor om het officieel te maken.

Lees ook: 7 dateregels waaraan je je niet hoeft te houden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen