Soms lijken die boy en jij elkaar he-le-maal te snappen. Tien minuten later zie je hem stoeiend met zijn beste vriend over het schoolplein gaan en zitten jullie ineens aanzienlijk minder op één lijn. Tja, dat daten is zo makkelijk nog niet. Check hier 12 dingen die je nog niet wist over boys!

Valt er een stilte tijdens jullie eerste date, dan is dat niet erg. Het is wel erg als je die stilte probeert op te vullen met een gesprek over zijn of jouw ex, daar zijn de heren niet van gediend.

Waag het niet om zijn vrienden te bekritiseren, daar houden boys niet van. Tenzij ze zelf over de lichaamsodeur van hun beste buddy beginnen, maar ook dan mag je slechts knikken en is het niet de bedoeling dat je hem volkomen afkraakt.

De grootte van zijn neus, hand, oor of voet zegt helemaal niks over de lengte van zijn geslachtsdeel, ook al beweert hij dat zelf wel.

Boys hebben het niet zo op hygiëne; de kans is groot dat je lover, broertje of beste vriend wel eens zijn onderbroek binnenstebuiten heeft gekeerd omdat hij geen schone meer in de la had liggen…

Lees ook: 7 dingen die niemand je vertelt over zoenen

Mannen hebben slechts acht seconden nodig om verliefd te worden. Als hij je korter aankijkt dan dat, is hij niet onder de indruk.

Denk je dat-ie tegen je liegt, let dan op zijn lichaamstaal; zit hij vaak aan zijn neus, praat hij snel en kijkt hij je niet aan, dan kan je zomaar eens gelijk hebben!

Jongens kunnen op de raarste momenten een erectie krijgen, daar kunnen ze niets aan doen. Hun jongeheer reageert namelijk op een deel van het zenuwstelsel waar de boy zelf geen controle over heeft. 

Ze zijn o zo stoer, maar ook jongens vinden het leuk om een complimentje te krijgen over hun shirt. En als het goed is registreren ze het en dragen ze dat shirt vaker als jij komt.

Lees ook: Complimentjes van boys die eigenlijk niet leuk zijn

Zegt je lover dat condooms hem niet passen omdat hij zo groot geschapen is? Grote kans dat hij liegt, aangezien condoomfabrikanten hebben onderzocht dat maar zes procent van de heren extra grote condooms nodig heeft!

De beste complimentjes die je een boy kan geven: ‘je bent zo knap’ (veruit de favoriet), ‘je bent zo grappig’ (mooie tweede plaats) en ‘je bent zo slim’ op de derde plek.

Staat er een dude jouw op te wachten met zijn duimen door zijn riemsgaten of in zijn zakken, dan wijst hij jou onbewust op zijn zaakje en probeert hij te laten zien hoe mannelijk hij is. 

Ben je ouder dan het project waar jij je oog op hebt laten vallen? Maakt niet uit, jongens hebben er totaal geen moeite mee om met een meisje te daten dat ouder is dan zijzelf.

Lees ook: 11 tekenen dat je toe bent aan een relatie