Zeker de helft van de boys weet na één date al of ze te maken hebben met hun ware liefde. Girls hebben juist meerdere dates nodig om te bepalen of dit hun droomprinsje is. Dit komt doordat girls de voor –en nadelen uitgebreid tegenover elkaar willen zetten. Boys checken sneller het uiterlijk om te kijken of ze in love zijn. Grappig hè? Check hier nog meerverschillen tussen boys en girls.

#1. Girls  zijn socialer dan boys
Schotse wetenschappers vertellen dat dit komt door het verschil in genen tussen mannen en vrouwen. Door de andere genen hebben mannen vaak meer moeite om aardig te zijn dan vrouwen.

#2. Girls zijn beter in multitasken
Jongens kunnen maar één ding tegelijk doordat hun hersenen ingesteld zijn op het uitvoeren van één taak per keer. De hersens van girls kunnen juist meerdere dingen tegelijk verwerken.

#3. Boys zijn agressiever
Dat jongens vaak net wat agressiever zijn dan meisjes komt doordat zij meer van het hormoon testosteron in hun lichaam hebben.

#4. Boys hebben meer hersens dan girls
Toch zijn de hersens minder actief bij de jongens. De hersens van meisjes zijn wel kleiner, maar werken veel actiever!  Girls kunnen daardoor makkelijker problemen oplossen.

Lees ook: 7 dingen die je verkeerd doet als je vet haar hebt

#5. Girls hebben sneller pijn dan boys
Auw! Dat komt omdat meisjes meer zenuwuiteinden hebben in hun lichaam. Maar meisjes kunnen uiteindelijk wel beter omgaan met pijn.

#6. Hersenen van boys ontwikkelen zich iets langzamer
Bij een jongen is het brein volledig ontwikkeld op zijn 25e.Bij een meisje is dit 2 jaar eerder! Wow, daarom vind jij die jongen zo kinderachtig af en toe! 

#7. Boys hebben in hun hele leven een grotere kans om bij de eerste hulp te komen
Dat komt omdat ze vanaf dat ze baby zijn veel meer bewegen en uitproberen dan meisjes. Dat komt weer door het hormoon testosteron dat mannen meer hebben dan vrouwen.  

#8. Girls kunnen beter leren dan boys
Wetenschappers zeggen dat dit komt doordat meisjes zich sneller goed kunnen concentreren dan jongens

Lees ook:Volg Girlz op snapchat

#9. Boys huilen minder dan girls
Meisjes huilen ongeveer 25 tot 50 keer per jaar en jongens maar 5 tot 20 keer per jaar.
En nee, dat heeft waarschijnlijk niet zo veel te maken met verschillen in lichaamsbouw.. Jongens denken vanaf dat ze klein zijn dat een man sterk moet zijn en dat huilen niet stoer is. Daarom laten ze hun tranen minder snel de vrije loop.

#10. Boys en girls zijn op een andere manier jaloers
Meisjes zijn sneller jaloers op hun vriendje als die praat met een enorm knappe vrouw. Een jongen is sneller jaloers als je praat met een succesvolle man. Jongens kijken dus minder naar het uiterlijk, maar meer naar de status van de jongen.

#11. 1 op de tien boys is kleurenblind, terwijl dit bij girls maar 1 op 113 is
Kleurenblind zijn is vaak erfelijk en het zit nou net op de genen die bepalen of je een jongen of een meisje bent. Tja, dan hebben boys gewoon meer kans… Als je lover het ook heeft, kun je maar beterkleuradvies vragen aan je BFF’s of de verkoopster in de winkel.

#12. Alle boys zijn in de buik van hun moeder eerst een girl
Superraar! In de eerste weken van de zwangerschap van een vrouw was elke jongen nog een meisje. Na een paar weken komt er pas een gen bij dat van een girl een boy maakt. Misschien zijn de verschillen dus toch niet zo groot.

#13. Er zijn meer boys dan girls op aarde
Uit cijfers van de Wereldbank blijkt dat er zeker 60 miljoen meer mannen op de wereld zijn dan vrouwen!

Test ook: Welke Pokémon ben jij?