Jij en je crush zijn helemaal in love, maar soms vind je het wel lastig om te achterhalen wat hij nu precies denkt en voor je voelt. No worries, de meeste boys zijn gewoon niet zo goed in het showen van hun feelings. Door deze 15 tekenen weet je zeker dat hij jou écht leuk vindt!

Lees ook: Wat je beter niet kunt zeggen tegen je vriendje

#1. Hij appt of sms’t je altijd terug. En als hij dat niet doet, zegt hij sorry en legt hij uit waarom hij niet reageerde.

#2. Regelmatig zie je hem naar je kijken, en als je hem dan betrapt wordt hij knalrood. So cute!  

#3. Hij vindt het superfun om leuke dingen met je te doen, zoals naar de bios gaan of samen ergens wat eten.

#4. Hij praat niet over andere meiden waar jij bij bent, zelfs niet als er een knappe girl langsloopt of als er in de film waar jullie naar kijken een leuke actrice speelt.

#5. Hij wil niet meteen met je naar bed. Hij doet het rustig aan en wil graag dat het speciaal wordt.

#6. Hij is echt geïnteresseerd in je en hij vraagt veel. Hij praat liever over jou dan over zichzelf.

#7. Hij belt je! In het tijdperk van appen en sms’en belt hij om gezellig met je te kletsen. En dat is een goed teken, want wie belt er nu nog?

#8. Hij probeert indruk op je te maken door te vertellen welke stoere hobby’s hij heeft. En als het kan geeft hij ook nog even een demonstratie. Kijk bijvoorbeeld maar eens hoe hoog hij over dat hekje kan springen. How cute!

#9. Hij onthoudt feitjes die jij hem verteld hebt, en hij weet allerlei grappige dingen over jou op te noemen die hem zijn opgevallen. Bijvoorbeeld dat je gek bent op pindakaas, en dat je graag aan je haar frunnikt als je met hem kletst.

#10. Hij showt ook in het openbaar dat hij gek op je is, door je hand vast te houden en kusjes te geven.

#11. Hij heeft de hele tijd een smile op zijn gezicht als jij in de buurt bent. Dit laat zien dat hij happy is!

#12. Hij maakt zijn kamer schoon voordat jij langskomt. Heel veel boys zijn een tikje rommelig en maken zich niet druk om een vieze kamer. Als hij zijn kamer speciaal voor jou schoon gaat maken, dan wil hij vast en zeker een goede indruk maken.

#13. Als hij één van jullie afspraakjes cancelt dan zegt hij sorry. Hij legt uit waarom het niet door kan gaan en hij maakt meteen nieuwe plannen met je.

#14. Hij wil graag dat jij happy bent, en soms cancelt hij andere plannen om je te kunnen zien.

#15. Je wéét gewoon dat hij je leuk vindt, je voelt de vonkjes tussen jullie.