Ik heb een paar vraagjes. 1. Als je een jongen pijpt, kun je dan het sperma gewoon doorslikken zonder zwanger te worden?

Als je een jongen rukt, moet je dan stoppen als er sperma uitkomt of moet/kun je dan nog even doorgaan met rukken? Ik bedoel: vind een jongen het lekkerder als je nog even doorgaat? 3. Klopt het dat, als je met een jongen naar bed gaat, hij dan zijn penis er ook gewoon even uit kan halen als het sperma komt of is dat te veel risico? Dit was het dan. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.
Anoniem

1. Van sperma dat je doorslikt, kun niet zwanger worden. Maar als een jongen een soa heeft, kan hij je op die manier wel besmetten. Daarom is het slim om altijd een condoom te gebruiken, dus ook als je een jongen pijpt. 2. De meeste jongens vinden het niet prettig als je doorgaat met rukken nadat ze zijn klaargekomen. Het topje van zijn penis is dan namelijk heel gevoelig en dat kan pijnlijk zijn. Je kunt hem wel zachtjes blijven strelen, dat vindt hij misschien wel prettig. Maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon vragen wat hij fijn vindt en wat niet. 3. Coïtus interruptus of voor het zingen de kerk uit, zo wordt deze methode wel genoemd. De jongen trekt dan vlak voordat hij klaarkomt zijn penis terug om zo een ongewenste zwangerschap te voorkomen. Het is een van de meest onbetrouwbare methoden, en dus een groot risico. Voordat een jongen een orgasme krijgt, komt er namelijk al wat sperma uit zijn penis en daar kun je ook zwanger van worden!

Lees ook: Seks: feiten & fabels