Heb jij al een tijdje een boyfriend en wordt de seks een beetje saai? Of is jouw vriendje niet zo outgoing maar wil jij jullie sekslife wel wat upspicen? Check dan snel deze tips zodat de seks met je BF een stuk minder saai wordt!

Zo blijft jouw seksleven geweldig!

Zitten jullie een beetje in een sekssleur en wil je dit oppeppen? Check dan snel deze tips en hopelijk spatten de vonken er straks weer vanaf!

#1 Varieer

Tja… variatie is altijd belangrijk! Varieer in het tijdstip, dus doe het eens in de ochtend in plaats van de middag of juist overdag. Je kunt ook variëren door op en andere plek seks te hebben, dit kan superspannend zijn. Of… varieer in standjes!

#2 Doe het vaker

Hoe minder seks je hebt, hoe minder zin je erin krijgt. Dus probeer het vaak te doen, dan krijg je vanzelf meer zin en wordt het minder saai!

#3 Praat met elkaar

Het is superbelangrijk om met elkaar te blijven praten. Jouw BF weet heus niet wat je écht lekker en fijn vindt totdat je het aangeeft.

#4 Experimenteer

De seks wordt zeker spannender als jullie experimenteren. Koop condooms met een smaakje, glijmiddel wat voor tintelingen zorgt of kies een speeltje uit waar jullie allebei fun mee kunnen hebben.

Lees ook:

Beeld 123RF