Heeft je bae iets gedaan wat echt niet kan, bijvoorbeeld je verjaardag vergeten? Of hebben jullie een heftige ruzie gehad? Je lover vergeven kan lastig zijn, maar het is wel een must als je verder wilt met je relatie. Check hier of je jouw vriend(in) echt hebt vergeven.

Je blijft incidenten uit het verleden erbij halen

Tijdens elke irritatie of ruzie haal je er iets bij uit het verleden. Dit doe je om te bewijzen dat jij toch gelijk hebt. Vraag jezelf af waarom je dit doet. Ben je nog boos of is er niet iets anders aan de hand waardoor je deze dingen naar boven brengt? Think about it!

Je vindt het moeilijk om je lover te vertrouwen

Het is logisch dat je het vertrouwen opnieuw moet opbouwen nadat er iets heftigs is gebeurd, maar zorg dat je geen spyco wordt. Probeer niet aan alles te twijfelen wat je bae doet, maar laat het een beetje los. Het is echt niet erg als hij/zij niet meteen reageert op je Whats-appjes.

Je koestert een wrok tegen hem/haar

Be honest. Als je aan je vriend(in) denkt, denk je stiekem ook aan wat er in het verleden gebeurd is, ook al zeg je dat je het vergeven hebt. Maak je een beslissing met dat incident in je achterhoofd? Waarschijnlijk heb je het dan toch niet helemaal vergeven.

Je probeert je lover te ondermijnen

Waarschijnlijk doe je dit onbewust, maar elke keer als hij iets leuks vertelt over werk, school, or whatever dan ben jij negatief of probeer jij er iets negatiefs van te maken. Gewoon omdat het kan.

Herken je jezelf in deze (een van) deze punten? Dan heb je jouw lover waarschijnlijk nog niet helemaal vergeven. Nu moet je gaan nadenken hoe je verder wilt. De relatie verbreken of het nog wat extra tijd gunnen. Remember: praten met elkaar is ook altijd een optie. Good luck. <3

[shoppable_snippet id=13c3]

Lees ook:

Beeld: 123RF