Dacht jij dat alleen meiden onzeker konden zijn? Nou dan heb je het goed mis! Ook boys zijn wel eens onzeker.

1. Lichaam
Dacht je nu echt dat iedere boy tevreden is over zijn lichaam? Niets is minder waar! Jij smelt helemaal weg als je Zac Efron ziet zonder shirt, maar het enige waar hij aan kan denken is dat hij niet zo’n lichaam heeft. Sommige jongens vinden zichzelf zelfs te licht en proberen zoveel mogelijk te sporten om een gespierd lichaam te krijgen.  Dit doet hij zodat hij lekkerder in zijn vel zit, maar ook omdat hij denkt dat jij dat aantrekkelijker vindt.

2. Afwijzing
Het is nooit leuk om afgewezen te worden en dat vinden jongens ook. Eigenlijk lijken ze wat dat betreft best wel veel op ons. Stel je voor: hij is al vijf maanden helemaal hoteldebotel op een meisje en heeft al zijn moed bijeen geraapt om haar uit te vragen. Helaas wijst het meisje hem af. Het is niet zo dat jongens er dan meteen weer overheen zijn, ook zij hebben daar moeite mee.

Lees ook: 7 comfy ways om te flirten met je crush

3. Zijn haar
Meisjes zijn heus niet de enige die veel om hun coupe geven. Jongens staan echt niet maar één minuut voor de spiegel om hun haar te doen. Vaak doen ze er een stuk langer over en gaan ze niet de deur uit zonder gel. Nog een probleem bij mannen is dat hun haarlijn terug kan trekken. Ze zijn bang dat ze vroeg grijs worden of misschien zelfs wel kaal.

4. Zijn geslachtdeel
Jup, net als dat jij waarschijnlijk onzeker bent over je borsten, zijn boys dat over hun piemel. Dit kan liggen aan de lengte, maar ook aan de vorm of het uiterlijk. Net als borsten zijn piemels er in allerlei soorten en maten en is er geen één hetzelfde. Jongens zijn ook zenuwachtig wanneer ze voor het eerst naakt voor hun vriendin staan, hoor.

5. Zijn kleding
Iedere jongen wil er goed uitzien, maar willen liever niet dat het opvalt dat ze veel aandacht aan hun kleding hebben besteed. Ze vragen vaak aan hun moeder hoe iets ze staat, voordat ze het kopen. En dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar juist goed! Beter dan dat ze als een sloddervos door school gaan lopen, right?

Lees ook: 6 spannende dingen die elke girl meemaakt als ze voor het eerst een relatie heeft