Je bent nog maar drie minuten op de camping als je bij het zwembad een ontzettende leukerd spot. OMG, jullie zijn echt made for each other. Of nou ja, in elk geval voor deze vakantie. Maar hoe doe je dat eigenlijk, iemand versieren die een andere taal spreekt? Read and learn!

#1. Speur naar mogelijke girlfriends
Zusje of girlfriend? Houd de girls rond de caravan van je lover to be goed in de gaten. Als je nu ontdekt dat het ΓΌberknappe meisje niet de dochter, maar de schoondochter des huizes is, bespaart je dat een blauwtje.

#2. Duik op in de buurt
OkΓ©, er is dus geen lover met wie het al zo serieus is dat ze mee mag op vakantie. Good for you! Nu wordt het tijd voor echt contact. Gaat je bae elke dag om drie uur zwemmen? Dan dobber jij of course rond die tijd ook rond in da pool. Wordt er daarna gepingpongd? Laat dat nu net jouw nieuwe hobby zijn!

#3. Ga samen iets doen
En of course kun jij niet zo heel veel van het pingpong-spel en moet je even bijgespijkerd worden door jouw lover to be, Γ³f moeten bae en jij echt even een potje tegen elkaar spelen. Na vandaag weten jullie in elk geval hoe jullie heten. Nice!

Lees ook: 7 redenen om weg te blijven bij je crush

#4. Flirt (zonder woorden)
Dikke kans dat je vakantielover en jij verschillende talen spreken, dus het is een goed plan om de flirtskills waarvoor je geen taal nodig hebt even op te frissen. Lach, knipoog, laat je hand door je haar gaan en vooral: blijf in de buurt. Zelfs de grootste hork krijgt dan op den duur door dat jij een vakantiefling wel ziet zitten.

#5. Enjoy je holiday!
Nu is het wachten op een reactie… Maar come on, met zon, zee en vakantie moet dat goedkomen toch? Wij zeggen: enjoy je holiday!

Lees ook: 5 tekenen dat hij je leuk vindt