Een relatie is nooit helemaal perfect en er zullen altijd wel een paar dingen zijn die je minder leuk vindt aan je boyfriend. Maar er zijn ook een aantal dingen die binnen een relatie écht niet kunnen. Wat die zijn? Nou, check deze vijf signalen maar eens!

Hij kan niet goed opschieten met jouw vrienden
Als jouw friends en je vriendje het niet met elkaar kunnen vinden, hoeft dat niet meteen heel erg te zijn. Het is altijd lastig om je tijd te verdelen tussen je vrienden en je nieuwe liefde. Maar als je boyfriend zich druk maakt als jij met anderen gaat chillen of vindt dat jouw friends niet cool genoeg zijn, dan gaat dat te ver. Praat erover met hem. Als hij jou verbiedt om met jouw vrienden om te gaan of hij zegt gemene dingen over ze, dan is deze boy niet oké.

Hij steunt je niet bij jouw persoonlijke interesses
Nu je ouder bent, maak je steeds vaker je eigen keuzes en probeer je nieuwe dingen uit. Zo kom je erachter wat jij leuk vindt en wat niet. Een vriendje dat jou daarbij niet steunt of zelfs voor jou gaat bepalen wat je moet doen, is niet oké. Hij mag best zijn mening geven en het aangeven als hij bezorgd is, maar je moet wel je eigen gang kunnen gaan.

Hij gaat te snel
Als jouw lover bepaalde stappen wil nemen waar jij nog niet aan toe bent, dan moet je dat aangeven. Soms is het alleen lastig om nee te zeggen tegen de jongen waarop je verliefd bent. Toch moet je niet toegeven aan dingen waar je achteraf spijt van krijgt. Het is niet oké als een boy jou onder druk zet om zijn zin te krijgen. Hetzelfde geldt voor een jongen die jullie relatie juist helemaal niet serieus neemt. Als hij zich blijft gedragen alsof hij nog vrijgezel is, dan moet er een belletje bij je gaan rinkelen.

Hij heeft een totaal ander sociaal leven
Het hoeft geen probleem te zijn als jouw vriendje houdt van uitgaan, terwijl jij ’s avonds liever op de bank tv kijkt. Jullie hoeven tenslotte niet elke dag samen dingen te doen. Maar praat wel goed erover met elkaar en maak afspraken zodat jullie geen verkeerde verwachtingen hebben. Als hij vaak boos op je wordt omdat je niet met hem mee uit wilt of hij neemt jullie afspraken nooit serieus, dan is hij niet oké bezig.

Hij doet dingen waar je dagenlang boos over bent
Eigenlijk komt het erop neer dat jouw BF je regelmatig teleurstelt en het niet goedmaakt. Als jij je daar vaak rot over voelt, is het hoog tijd om een gesprek met hem aan te gaan. Denk ook na waarom jij je zo slecht voelt over de dingen die hij doet. Misschien zitten jullie niet op hetzelfde level. Als jullie er goed over kunnen praten, dan is er al een hoop opgelost. Maar anders is deze boy jammer genoeg niet oké voor jou.

Lees ook: 10 redenen waarom je hem moet dumpen