Je bent helemaal hoteldebotel op die ene jongen uit je klas. Elke keer als hij langs je loopt, smelt je. Alleen lijkt het niet helemaal wederzijds… Helaas, als je crush voldoet aan deze signs kun je maar beter op zoek naar een andere.

#1. Je crush doet niet aardig tegen jou
De keren dat je hem dan ein-de-lijk aan durft te spreken, reageert hij supergemeen. Ga op zoek naar iemand anders, je boy moet jou als een koningin behandelen. Of in elk geval vriendelijk blijven als je hallo zegt.

#2. Je crush heeft duidelijk gemaakt hoe hij zich voelt
Hoe erg het ook is, wanneer je crush heeft duidelijk gemaakt dat hij je niet ziet zitten, zul je toch echt doormoeten met je leven. Je doet alleen maar jezelf pijn als je de hele dag aan hem blijft denken. Try to move on!

#3. Je crush heeft al een vriendin
Stop, stop, stop! Wanneer je crush al een girlfriend heeft, moet je er meteen mee stoppen. Hij is verliefd op haar en als hij echt leuk is, dumpt hij haar niet zomaar. Bovendien wil jij toch niet met iemand zijn die zijn girlfriend in de steek laat als er een ander meisje voorbijkomt?

#4. Je crush is een celeb
Hoe hot Shawn Mendes ook is, de kans dat jij zijn vriendin wordt, is niet heel erg groot. Zelfs heel erg klein. Ga op zoek naar iemand die je in het echte leven kent. Dat is veel leuker!

#5. Je crush heeft een slechte reputatie
Wanneer je vriendinnen zeggen dat je crush een slechte reputatie heeft, dan is dat waarschijnlijk ook zo. Je wilt natuurlijk niet daten met een player, bah!

Lees meer: 9 fouten die boys maken tijdens een date