De ene keer geeft hij je een speels tikje tegen je arm, het volgende moment loopt-ie zo langs je heen… Als je iemand leuk vindt, is het soms lastig te bepalen of hij jou ook ziet zitten. Word jij af en toe helemaal tureluurs van de mixed signals die je van je crush oppikt? Observeer hem dan eens goed en je weet of jullie voor elkaar bestemd zijn.

#1. Hij lacht om al je grappen (zelfs de niet-leuke)
Toegegeven, niet iedereen is een geboren komediant, maar als je van jezelf al weet dat je heel slecht grappen kunt vertellen en hij nog steeds hard om je foute mop lacht, dan heb je zeker een goede vis aan de haak geslagen! Deze boy ziet jou namelijk zo duidelijk zitten dat hij niet wil dat jij je ongemakkelijk voelt en daarom geeft hij jou liever het gevoel dat je wel degelijk grappig kunt zijn. Sweet!

#2. Hij plaagt je regelmatig
Meisjes plagen, is kusjes vragen… Misschien herken je het nog wel van vroeger, maar als een jongen je steeds pest door je bijvoorbeeld rare bijnaampjes te geven, dan is de kans groot dat hij je stiekem erg leuk vindt. Waarschijnlijk heeft het iets met zijn testosterongehalte te maken, maar juist omdat-ie het een beetje eng vindt dat hij die verliefde gevoelens heeft, probeert hij het wat minder te laten opvallen. Het advies: gewoon doorheen kijken!

#3. Hij appt je continuΒ 
Sinds jullie nummers hebben uitgewisseld, gaat je Whatsapp-geluid om de minuut op je telefoon. De afzender is hij (of course) en drie keer raden wat hij de hele tijd vraagt. Wat je aan het doen bent natuurlijk! Omdat je de hele tijd in zijn hoofd zit, wil hij niks anders weten dan waar je steeds uithangt (lees: of je met een andere boy bent)… Yep, hij heeft het dus duidelijk te pakken!

Lees ook: 6 tekenen dat hij verlegen is

#4. Hij raakt je regelmatig 'nonchalant' aan
Als jullie naast elkaar zitten, raakt hij je vaak 'per ongeluk' aan en als hij een complimentje geeft over je haar, gaat hij er snel even met zijn vingers doorheen. Herken je dit? Oehlala, er is een geΓ―nteresseerde in tha house! Die nonchalante aanrakingen gebeuren namelijk niet zomaar en zijn een duidelijk bewijs voor zijn interesse in jou. Go for it!Β 

#5. Hij wordt nerveus als je tegen hem praat
Jongens doen vaak stoer, maar als het op de liefde aan komt, zijn ze meestal geen held. Dat geldt zeker voor als ze iemand echt zien zitten, want dan kunnen ze soms heel onzeker worden. Begint-ie dus elke keer te stotteren of nerveus te doen als je tegen hem praat? Joehoe, dat is een goed teken, want dan vindt hij je leuk!Β 

Lees ook: 5 tekenen dat je wordt gefriendzoned