Je bent al een tijdje aan het daten met een boy, maar stiekem erger je je dood aan zijn slechte humor en slobberkleren. Misschien is hij toch niet de perfecte boy voor jou? Als je deze zes tekenen herkent, kun je maar beter stoppen met daten.

#1. BFF vs. boy
Je BFF vraagt je om iets leuks samen te doen, maar je hebt al afgesproken met een boy. Stiekem wil je liever met je BFF naar de bios dan met hem. Stop met daten, meid. Als je hem nu al niet leuk vindt, dan heeft daten ook geen zin.

#2. Irritante gewoontes
Je ergert je nu al aan zijn overdreven lach, zijn stinkadem en zijn vieze eetgewoontes. Je hebt nog een sprankje hoop dat je hier iets aan kan veranderen, maar face it: hij gaat echt niet al zijn gewoontes afleren. Check of je eraan kunt wennen en stop anders met jezelf kwellen. Hij vindt wel een meisje dat zich daar niet aan ergert.

#3. Mr. Selfish
Hij appt je alleen als ie zich verveelt en tijdens de dates zit hij constant op zijn telefoon. Hij vraagt nooit hoe het met je gaat en luistert totaal niet naar je. Deze dude denkt alleen aan zichzelf. Tijd om op te stappen en iemand te vinden die wel aandacht voor je heeft.

Lees ook: 5 tips om je beste vriend te versieren

#4. Money, money, money
Hij heeft superslechte humor, geen gevoel voor mode en zijn karakter staat je eigenlijk ook niet aan. Het enige wat je wel leuk aan hem vindt is zijn portemonnee. Wrong! Je hoort verliefd te zijn op zijn mooie ogen of zijn lieve lach, niet op zijn toffe cadeaus.

#5. Always late
Bij afspraakjes komt hij minstens een uur te laat. Iedere keer verzint hij weer een andere smoes om het goed te praten, maar jij bent er helemaal klaar mee. Dat flikt hij niet meer bij jou!

#6. Pushy type
Hoezo wil je geen seks? Dan houd je zeker niet echt van hem! Nee, je moet echt met hem naar bed, anders is het geen echte liefde tussen jullie. Ben je al keihard weggerend? Anders is het tijd om nu te gaan sprinten. Een boy die jou probeert te dwingen tot dingen die je niet wilt, is zo fout, daar moet je NU mee kappen.

Lees ook: 5 tips om over je crush heen te komen