Morgen is het Valentijnsdag. Maar of je nou een romantische date hebt of niet, jezelf verwennen kan natuurlijk nooit kwaad! Met deze tips heb jij in ieder geval een fabulous Valentijnsdag, no matter what! 

Verwentips Valentijnsdag

#1. Spa day
In je eentje naar een spa gaan is natuurlijk boring, dus maak thuis een heerlijke spa. Koop een lekker maskertje voor jezelf, ga in een bad met rozenblaadjes liggen (als je een bad hebt natuurlijk) en zorg ervoor dat je helemaal zen bent! Enne, vergeet niet om je nageltjes mooi te lakken!

#2. Snack attack

Maak voor morgen al je lievelings snacks. Ga lekker een middag in de keuken staan of haal juist al je favoriete snacks in de supermarkt. Enjoy girl!

#3. Cadeautjes

Op Valentijnsdag geven couples elkaar vaak cadeautjes, maar ook als je single bent kan je jezelf verwennen met een leuk cadeautje. Ook al is het iets kleins, het blijft altijd leuk om een cadeautje uit te pakken, right?!

#4. Onesie party

Heb je al een tijdje niet naar je favo serie gekeken of is er nog een film die je supergraag wil zien? Trek je onesie aan, kruip lekker op de bank onder een dekentje en kijk naar je favo serie of film! Enne, #2 past er goed bij!

#5. New things

Ga iets doen wat je altijd al had willen doen, maar nog nooit hebt gedaan! Het is altijd leuk om weer nieuwe dingen te leren.

[shoppable_snippet id=13c3]

Lees ook:

Beeld: 123RF