Je hebt een supergrote crush op een boy van wie je stiekem weet dat het nooit iets zal worden. Het liefst wil je hem voor eens en voor altijd vergeten, maar je weet gewoon niet hoe. No worries! Met deze vijf tips gaat het je zeker lukken.

#1. Huil heel hard
Soms is het goed om toe te geven aan je feelings. Duik je bed in met een bak ijs of een megagrote reep chocolade en accepteer dat deze liefde niet wederzijds is.

#2. Denk niet meer aan hem
Dit is natuurlijk supermoeilijk, maar wel megabelangrijk als je hem wilt vergeten. Het helpt als je iedere keer als je aan hem denkt tegelijkertijd aan iets vies of lelijks denkt, zoals poep of kots. Β 

#3. Vernietig alles wat je aan hem doet denken
Staat zijn naam 10000x in jouw schrift? Steek je schrift dan in de fik! Zorg wel dat je het belangrijke huiswerk bewaart en dat je het schrift op een veilige plek in brand steekt… Een enkeltje prullenbak is of course ook een optie.

#4. Zorg voor afleiding
Je BFF staat altijd voor je klaar. Als je superveel leuke dingen samen met haar doet, vergeet je aan je crush te denken. Afleiding is het perfecte medicijn voor onmogelijke liefdes!

#5. ZoekΒ een andere crush
Jouw huidige crush is heus niet de enige boy op aarde. Er wonen 7 miljard mensen op deze aardbol, van wie de helft man is. Grote kans dat jouw prins op het witte paard ergens rondloopt!

Lees ook: 5 redenen waarom hij niet reageert op je appje