seks zoenen beugel tips

5 tips om te zoenen voor meiden met een beugel

Oké, ze bezorgen je rechte tanden, maar tot die tijd kunnen braces behoorlijk irritant zijn. Zeker zoenen, kan een beetje scary zijn. Want blijft jouw lover niet met zijn lippen aan jouw hekwerkje hangen? Met deze tips definitely niet!

Oké, ze bezorgen je rechte tanden, maar tot die tijd kan een beugel behoorlijk irritant zijn. Zeker zoenen met een beugel, kan een beetje scary zijn. Want blijft jouw lover niet met zijn lippen aan jouw hekwerkje hangen? Met deze tips definitely niet!

#1. Zorg voor een schoon gebit

Als je een beugel hebt, heb je gewoon net iets meer kans dat er om 12 uur ’s middags nog resten van je ontbijt in je mond hangen. Dat kan een fijne snack voor de lunch zijn, maar voor een romantische kiss is het echt handiger als je zorgt dat je de etensresten even hebt verwijderd. Heb je geen tijd voor een uitgebreide tandenpoetsbeurt? Probeer ze weg te spoelen met een slokje water.

#2. Bouw het zoenen met beugel op

Zomaar je tong bij iemand naar binnen duwen is nooit een goed idee, maar al helemaal niet met een beugel. Dikke kans dat je te hard van start gaat en jullie een beugelbotsing krijgen. Begin daarom rustig met een paar kleine kusjes en bouw die langzaam uit tot een echte French kiss.

#3. Houd het rustig

Eenmaal aan het zoenen, hoef je echt geen wasmachine te imiteren. De kans is veel groter dat een van jullie dan een beugel raakt en dat voelt niet heel chill. Houd het daarom bij rustige rondjes en bouw de passie een beetje op.

Lees ook: Leer zoenen als een pro

#4. Smeer wax op je slotjes

Ben je toch nog bang dat je je lover onherstelbaar beschadigt tijdens het zoenen? Smeer dan een beetje was op je slotjes. Waarschijnlijk heb je dit meegekregen van de orthodontist toen je beugel geplaatst werd. Officieel is het bedoeld om op je beugel te smeren als die bijvoorbeeld in je wang prikt, maar het voorkomt ook de lippen van je lover ineens in jouw beugel hangen. Win-win!

#5. Buitenboordbeugels laat je maar beter uit

Ben jij zo ‘lucky’ dat je een buitenboordbeugel tot je standaardoutfit mag rekenen? Dan kun je die voor het zoenen maar beter even uit doen. Heel spontaan is dat niet, maar voor je lief is het echt bijna onmogelijk om daaromheen te zoenen. #maardathadjevastzelfookalbedacht

Lees ook: 13 dingen die je nog niet wist over zoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vond jij van zoenen met een beugel?

Gerelateerde artikelen