5 veelgestelde vragen over flirten

Ohoh, je vindt een boy leuk, maar wat nu? Hoe flirt je? Wat is het eigenlijk? En merkt hij het wel als je flirt? Check hier 5 veelgestelde vragen over flirten.

Ohoh, je vindt een boy leuk, maar wat nu? Hoe flirt je? Wat is het eigenlijk? En merkt hij het wel als je flirt? Check hier 5 veelgestelde vragen over flirten.

#1. Wat is flirten eigenlijk?
Flirten is een vorm van communicatie met een sensuele of seksuele touch. Je laat door te flirten met iemand merken dat je diegene leuk vindt. Flirten kun je op allerlei verschillende manieren doen, bijvoorbeeld gewoon in een gesprek, maar ook door oogcontact, social media of aanraking. Wanneer je te bang bent om in real life te flirten kun je hem een berichtje sturen via WhatsApp. Denk bijvoorbeeld aan: ‘Slaap lekker #2. Help, hoe flirt je?
Flirten kun je dus eigenlijk op allerlei verschillende manieren doen. Je kunt ervoor kiezen om via Instagram te flirten en hem lieve berichtjes sturen zoals: Wauw, je ziet er goed uit! Maar je kunt ook in real life met je crush flirten door hem bijvoorbeeld aan te raken wanneer jullie met elkaar staan te praten. Doe dit dan wel subtiel! Vaak is het doel van flirten de persoon versieren. Hoe je het best kunt flirten ligt volledig aan jouw persoonlijkheid. Je kunt een beetje pesterig flirten, maar je kunt hem ook proberen te versieren door hem subtiel aan te raken.

#3. Hoe weet ik of hij met mij flirt?
Vaak merk je het wel wanneer iemand met je flirt. Hij toont dan namelijk net iets meer interesse als normaal en kijkt je nét iets langer aan. Vaak zegt hij ook dingen die je in een normaal gesprek niet zou zeggen. Hij geeft je bijvoorbeeld een complimentje over je outfit of over je kapsel.

Lees ook: 5 dingen waar boys onzeker over zijn

#4. Waar kun je flirten aan herkennen?
Benieuwd wat nou echte flirtsignalen zijn? De meest voorkomende zijn deze:
1. Degene friemelt ergens aan: dit kan aan een sieraad zijn, maar ook aan zijn nek, haar of oorlel.
2. Degene raakt je subtiel aan
3. Degene komt dichterbij en geeft je een complimentje.
4. Degene stuurt je super veel (lieve) berichtjes.

#5. Wat zijn de beste plekken om te flirten
In principe kun je overal flirten waar je maar wilt, maar wat is nou eigenlijk de beste plek om te flirten? Hieronder een lijstje met plekken waar je jouw flirtskills uit kunt proberen. Tip: doe het niet als er heel veel mensen om je heen staan, je flirtskills zijn alleen voor jouw crush bedoelt en niet voor de rest.

1. Op school. Grote kans dat je jouw crush hier vaak tegen het lijf loopt. Kies dan een moment uit waarbij jullie elkaar wat langer zien. Bijvoorbeeld in de pauze, dat is het perfecte moment om een gesprek aan te knopen en een beetje te flirten.
2. Bij de sportclub. Ga kijken naar een voetbalwedstrijd van je crush en vertel hem hoe goed hij het deed. Dat vinden jongens altijd leuk om te horen.
3. Op een feestje. Het perfecte moment om te flirten met die ene boy. Ga lekker met hem dansen, friemel af en toe aan je haar en raak hem subtiel aan. 

Doe ook de quiz: Wat voor Instagrammer ben jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen