Het uitmaken met je lover kan heel lastig zijn… zeker als je al een lange tijd samen bent. Probeer het daarom altijd netjes af te handelen. Hierbij een lijstje hoe je je break-up zeker niet moet beΓ«indigen.

#1 Via een Whatapp-berichtje

Het is pijnlijk om het in het echt te doen, maar via een appje is het nog vervelender en echt awkward. Een face-to-face break-up geeft meer afsluiting voor jullie allebei.

 

#2 Liegen waarom je het uitmaakt

De reden van de break-up kan awkward zijn, maar lieg er niet over. Misschien wordt hij/ zij boos, maar je bent in ieder geval wel eerlijk en dat is voor jullie allebei beter.

 

#3 Vervelend doen zodat je lover het uitmaakt

Je wilt geen koppel meer zijn, maar je wilt het zelf ook niet uitmaken. Dus gedraag je je zo vervelend dat je bae het uitmaakt. Dit is super shady en echt een no go. Don’t. Just don’t, girl.

 

#4 Uitmaken tijdens een ruzie

Ruzies zijn nooit een goed moment om een belangrijke beslissing te nemen. Wacht daarom altijd tot je weer bent afgekoeld. Als je dit tijdens een big fight doet, dan ga je er sowieso spijt van krijgen.

 

#5 Valse hoop geven

Misschien had hij/zij het totaal niet zien aankomen. De kans bestaat dus dat er een waterval aan tranen komt. Probeer dan niet te pleasen. Be strong! Zo kan ook hij/zij aan het verwerkingsproces beginnen.

Lees ook:

Beeld: 123RF