Je gaat voor de eerste keer slapen bij je lover en je strest over wat je allemaal moet meenemen. Met een koffer sjouwen is niet nodig; een rugzakje is meer dan genoeg. Deze items zijn handig om sowieso bij je te hebben en ze passen in je rugzak. Check it!

Tandenborstel

Tandpasta zal je lover vast wel hebben, maar het is een beetje awkward om te vragen om een tandenborstel. Check je tas dus nog een keer of die erin zit.

Haarborstel

Als je naar je lover gaat, zal je haar nog perfect in model zitten, maar ’s ochtends vroeg is een haarborstel handig om die wilde haren te temmen. Vergeet β€˜m niet!

Make-up remover

Het kan spannend zijn dat je lover je voor het eerst zonder make-up gaat zien. Toch is het belangrijk om voor het slapen je make-up weg te halen. Vergeet dus niet je make-up remover, want je weet niet of je bae die in huis heeft.

Comfy outfit

Een comfy outfit is fijn om bij je te hebben. In de avond is het lekker om een joggingbroek en chill T-shirt aan te hebben. Neem dus kleding mee dit comfortabel zit!

Condoom als je gaat slapen bij je lover

Ben je van plan om seks te hebben? Dat hoeft natuurlijk niet, maar het is wel handig om altijd een condoom bij je te hebben. Als jullie besluiten het te doen, moeten jullie het natuurlijk wel veilig doenΒ . Better safe than sorry!

Lees ook:

Beeld: 123RF